ایجاد تشكیلات اجتماعی برپایه اسلام از واجبات اساسی و کفایی است
به گزارش خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در سلسله مباحث «تشکیلات آرمانی» به دنبال تشریح وظایف دانشجویان و تشکل مطلوب در تراز انقلاب هستیم؛ تشکیلات آرمانی در بیست و دومین قسمت از خود به این موضوع پرداخت که میدانیم جامعه ما یک جامعهای است پرنیرو، اما وقتی دست به هر كاری میزنیم در همان قدم اول و دوم میبینیم نیرو كم داریم؛ آب در خانه است و ما تشنه لب میگردیم و بعد وقتی هم شناسایی میکنیم، باز قدرت سازمان دادن و سامان دادن و تجربه تشکیلاتی کمی داریم.
در قسمت 23 تشکیلات آرمانی به تشریح این موضوع خواهیم پرداخت که چرا گاهی نیروها زیادی داریم اما كار زیادی هم انجام نمیگیرد.
بر اساس سخنان شهید بهشتی که در کتاب «تشکل حق» منتشر شده؛ در طرح این موضوع آمده است: گاهی میبینیم كه نیروهای زیادی داریم اما كار زیادی هم انجام نمیگیرد؛ بنابراین خیلی روشن به این نتیجه میرسیم كه ما دچار ضعف تشكیلاتی هستیم و همواره از این یاد میكردیم كه ایجاد یک تشكیلات اجتماعی بر پایه اسلام از واجبات اساسی هر انسان متعهد، آگاه و مسلمان است.
وی در ادامه سخنان خود میافزاید: در این باره کم و بیش كارهایی كردهایم، كارهای كوچک و محدود برای تجربه، گروههای متعددی از جوانان مسلمان با ایمان نیز در طول این مدت دست به كار شدهاند و تجربههایی كردهاند كه بعضی از این تجربهها بسیار درخشان و چشمگیر بود. دستکم درآغاز مبشر و نویددهنده آیندهای درخشان بود.
شهید بهشتی در تشریح سخنان خود اشاره میکند: اما بههرحال كاربرد و قدرت این كارهای انجام شده در حدی نبود كه فكر ما را راحت كند كه این واجب كفایی و بزرگ و مهم عملی شده و ما دیگر میتوانیم در پی كارهای مطالعاتی، تحقیقاتی و سازندگیهای خودمان باشیم. به این دلیل بود كه مكرر باز به فكر ایجاد تشكیلات اجتماعی، سیاسی، خلاق و فعال برپایه اسلام میافتادیم.
انتهای پیام/4107/4115/پ
انتهای پیام/