فعالیت اورژانس اجتماعی در مناطق سیلزده برای کاهش آسیبهای روحی
مهرداد بهادری در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: پس از سیل در خوزستان برای کاهش آسیبهای روحی و روانی مردم در مناطق سیلزده 96 تیم محب که متشکل از روانشناسان زبده برای کاهش استرس و تنشهای پسا سیل است شروع به کارکردهاند و در کنار آن 23 تیم اورژانس اجتماعی نیز برای بررسی وضعیت زنان و کودکان به دلیل آسیبپذیر بودن آنها شکلگرفته است.
وی افزود: پیش از وقوع سیل، بهزیستی استان خوزستان با اطلاع از این حادثه بلافاصله اطلاعرسانی خانه به خانه مددجویان را آغاز و با گفتگو با آنها تلاش کرد مددجویان را متقاعد به ترک خانههایشان کند.
مدیر روابط عمومی بهزیستی خوزستان در ادامه خاطرنشان کرد: مشکلات پسا سیل از خود سیل اهمیت بیشتر دارد به این دلیل که پس از سیل افراد به دلیل فشارهای روحی و روانی نیاز به درمان روانشناسی دارند و به همین دلیل مداخلات جامعهشناسی و روانشناسی از اولویت کارهای بهزیستی بهحساب میآید.
بهادری با اشاره به اینکه یکی از اقدامات بهزیستی پس از سیل کمک به مردم در کنترل خشم است، ادامه داد: ضربههای حوادث طبیعی برای مردم گاهی بسیار سهمگین است و به همین دلیل تلاش میکنیم به کاهش آثار روانی سیل به مددجویان بهزیستی کمک کنیم.
وی با تأکید بر اینکه شرایط سیل در استان خوزستان با سایر نقاط کشور متفاوت است، اظهار کرد: هنوز سیل در بسیاری از نقاط خوزستان فروکش نکرده است و آب در قسمتهایی از خوزستان باقیمانده است و در قسمتهایی هنوز شاهد بالا آمدن آب هستیم بنابر این نمیتوان بهطور دقیق میزان خسارتها به خانواده بهزیستی را مشخص کرد.
انتهای پیام/4087/
انتهای پیام/