تابآوری اجتماعی را در مناطق سیلزده لرستان افزایش میدهیم
فاطمهزهرا توکلی در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: حفظ شرایط روحی پس از زلزله از جمله اقداماتی است که باید بهطور مستمر صورت گیرد.
وی اضافه کرد: به همین دلیل برای کاهش اثرات روحی این حوادث گروههایی به نام محب تشکیل شدهاند که وظیفه مداخله و حمایت روانی را بر عهده دارند. اعضای این تیمها که از مشاوران زبده تشکیل شدهاند، تلاش میکنند با ارائه خدمات مشاوره، تابآوری را در سطح جامعه افزایش داده و با ایجاد نشاط، شرایط را برای بازگشت به حالت عادی فراهم کنند.
مدیرکل بهزیستی لرستان با تأکید بر اینکه در این تیمهای محب بیش از 124 کارشناس زبده مشاوره حضور دارند، ادامه داد: اورژانس اجتماعی نیز در این شرایط نقش مهم و تأثیرگذاری ایفا کرد و 66 کارشناس این پایگاه اجتماعی بیش از 2 هزار و 500 مأموریت از زمان شروع سیل انجام دادهاند.
توکلی با اشاره به اینکه در چنین حوادثی کودکان آسیب بیشتری میبینند، اظهار کرد: برای ایجاد روحیه شادی در بچههای مناطق سیلزده بیش از 21 مهدکودک در نقاط مختلف شکلگرفته و با برگزاری برنامههای شاد تلاش دارند که شادی را به کودکان برگردانند.
وی اضافه کرد: تاکنون بیش از 7 هزار بسته حمایتی شامل البسه، مواد غذایی، بهداشتی و پزشکی در مناطق سیلزده بین مددجویان آسیبدیده توزیع شده است.
انتهای پیام/4087/ن
انتهای پیام/