دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 فروردين 1398 - 12:14
فطیرخورانی:

پژوهش‌های دانش‌آموزی در جشنواره سینا دیده می‌شوند

دبير جشنواره بين‌المللی پروژه‌های دانش‌آموزی سينا گفت: به كمک اين جشنواره پژوهش‌ها و تحقيقات فوق برنامه دانش‌آموزان ديده خواهد شد و مورد تشويق قرار خواهند گرفت.
کد خبر : 373716
5424223121452549016810171707266616386.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، الناز فطيرخورانی در نشست خبری جشنواره بین‌المللی پروژه‌های دانش‌آموزی سینا که ظهر امروز در سالن جلسات دکتر حبیبی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد با اشاره به شروع ثبت نام پروژه سينا از چند ماه پيش در مدارس كشور گفت: فراخوان ثبت نام و ارسال و شركت دانش‌آموزان در جشنواره از چند ماه گذشته به تمام مدارس و پژوهش‌سراهای كشور ارسال شده بود.


دبير جشنواره بين‌المللی پروژه‌های دانش‌آموزی سينا ادامه داد: به كمک اين جشنواره پژوهش‌ها و تحقيقات فوق برنامه دانش‌آموزان ديده خواهد شد و مورد تشويق قرار خواهند گرفت.


فطیرخورانی درباره نحوه برگزاری جشنواره بین‌المللی سینا اظهار کرد: این جشنواره به‌عنوان رویداد بزرگ علمی و پژوهشی با همکاری سامانه آموزشی سینا و واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی از 29 تا 31 فروردین ماه سال جاری با حضور بیش از 5 هزار و 100 دانش‌آموز در سه مقطع تحصیلی دبستان، دوره اول و دوم متوسطه به‌همراه دبیران راهنما از 19 استان کشور در قالب یک هزار و 300 تیم در واحد علوم و تحقیقات برگزار خواهد شد.


وی افزود: اولین دوره این جشنواره در پنج محور حوزه‌های نمایشگاهی در قالب 220 تیم، سمینارهای پژوهشی در قالب 410 تیم، مسابقات دانش‌آموزی در قالب 500 تیم، محتوای دیجیتال در قالب 50 تیم و سخنرانی‌های علمی با استفاده از ترفندهای طنز در قالب 120 تیم برگزار خواهد شد که گستره بخش‌ها و گرایش‌ها این جشنواره از لحاظ کیفی نسبت به سایر جشنواره‌های دانش‌آموزی بسیار متمایز است.


دبیر جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی سینا درباره نحوه تقدیر و تجلیل از برگزیدگان اظهار کرد: در این رویداد علمی و پژوهشی، دستاوردها و پروژه‌های دانش‌آموزی از سوی 120 نفر از اساتید دانشگاهی داوری خواهد شد و گروه‌های برگزیده علاوه بر جوایز نفیس نقدی، تندیس ویژه ابداعات و اختراعات نیز دریافت می‌کنند و به مسابقات جهانی اختراعات تحت حمایت جشنواره اعزام خواهند شد.


فطیرخورانی حمایت از طرح‌های تحقیقاتی گروه‌های برتر دانش‌آموزی جهت همکاری و مبادلات علمی و فنی با مراکز پژوهشی، دانشگاهی و دستگاه‌های اجرایی را از برنامه‌های اصلی این جشنواره نام برد.


وی در پایان خاطرنشان کرد: گسترش فرهنگ پژوهشگری در بین دانش‌آموزان، ایجاد زمینه‌های ظهور خلاقیت و توانایی‌های بالقوه، ارائه و عرضه دستاوردهای پژوهشی و فناوری آینده‌سازان کشور، توسعه همکاری‌ها و مبادلات علمی و فنی و مراکز پژوهشی، ایجاد انگیزه برای بالا بردن سطح علمی برای تولید علم و جنبش نرم‌افزاری، افزایش حساسیت جامعه نسبت به پژوهش و متجلی کردن نتایج آن و تبیین نقش بالای تفکر و پژوهش از اهداف برگزاری این جشنواره است.


انتهای پیام/4107/4116/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب