دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
موسوی‌نیا:

مسابقات بین‌المللی قرآن کریم بانوان جهان اسلام را به تکاپو انداخت

داور بین‌المللی قرآن گفت: مسابقات بین‌المللی قرآن کریم نه فقط بانوان ایرانی بلکه زنان جهان اسلام را نیز به تکاپو انداخته است.
کد خبر : 372282
85877252653760230532045554242.jpg

فهمیه‌سادات موسوی‌نیا در گفتگو با خبرنگار حوزه معارف اسلامی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، درباره آثار و برکات رقابت‌ها قرآنی در جذب بانوان، اظهار کرد: اساساً تمام خلقت و زندگی به نوعی مسابقه است تا انگیزه برای رشد و تعالی در انسان ایجاد شود، بنابراین خداوند هم برای این مسابقه جایزه قرار داده است.


وی با بیان اینکه رقابت‌های قرآنی باعث جلب توجه جامعه بانوان فعال قرآنی به حفظ می‌شود، گفت: امروز زنان ایرانی در رشته حفظ قرآنی قوی هستند و در جهان اسلام حرف برای گفتن دارند از این‌رو، مسابقات بین‌المللی قرآن به آنها فرصت نشان دادن فن و توانمندی و زدن حرف‌هایشان را می‌دهد.


داور بخش لحن سومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم بانوان، اضافه کرد: مسابقات بین‌المللی قرآن کریم بانوان باوجود سابقه‌ کم و نوپا بودن از نظر کیفی و فنی با رقابت کشورهایی همچون مالزی با آن سابقه طولانی، رقابت می‌کند. این یعنی بانوان ما در فعالیت‌های قرآنی در جهان اسلام حرف نخست را می‌زنند.


وی با بیان اینکه مسابقات بین‌المللی قرآن کریم بانوان در معرفی ما به دنیا اثرگذار بوده است، تاکید کرد: تاکید مقام معظم رهبری بر تربیت 10 میلیون حافظ باعث شد در سال‌های اخیر موسسات و مراکز متعددی فعال شده و طرح‌های یک‌ساله و سه‌ ساله و امثال آن‌را اجرا کنند در این میان اگر نبود مسابقات و میدان عرضه محفوظات، شاید کلاس‌ها و آموزش‌های ما کیفی برگزار نمی‌شد؛ از این‌رو برگزاری مسابقات به کیفیت آموزش‌های حفظ قرآن افزوده است.


داور بخش لحن سومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم بانوان در ادامه بیان کرد: طرح‌های یک ساله و سه ساله معمولاً فاقد جذابیت‌های لازم است در حالی که حفظ و قرائت باید به انس بینجامد و این نیازمند انس است. مسابقات بین‌المللی درپی کیفی‌سازی آموزش‌ها بر جذابیت تلاوت‌ها نیز اضافه کرده است.


وی تأکید کرد: شخصاً در 12 کشور شاگردانی دارم و جالب آنکه مسابقات بین‌المللی قرآن بانوان آن‌ها را به تکاپو برای افزایش مهارت‌ها و کیفی‌سازی تجوید، صوت و لحن‌شان انداخته است تا بتواند به این رقابت‌ها راه بیابند. این یعنی نه فقط در سطح کشور بلکه در جهان اسلام و دیگر کشورها بانوان فعال قرآنی از مسابقات بین‌المللی ما متاثر شده و درصدد شرکت در آن یا حداقل برگزاری دوره‌های مهارت افزایی هستند.


موسوی‌نیا درباره تأثیر برگزاری مرحله مقدماتی برای گزینش مجازی شرکت کنندگان در سومین دوره این رقابت‌ها، ابراز کرد: اگرچه برخی از شرکت‌کنندگان در این مرحله به دلیل ضعف محفوظات و دیگر مهارت‌هایشان از راهیابی به مرحله اصلی باز ماندند اما برخی کشورها تقاضا دارند نمایندگانشان با نمایندگان دیگر کشورها تعامل داشته باشند.


وی اضافه کرد: به نظر می‌رسد اگر این فضا حتی با هزینه شخصی این علاقه‌مندان ایجاد شود، هم بهره‌مندی از نورانیت مسابقات و هم توانمندسازی آنها محقق خواهد شد.


داور بخش لحن سومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم بانوان درباره تأثیر این رقابت‌ها بر گرایش بانوان به مسیر انس با کلام وحی و انتخاب سبک زندگی اسلامی، خاطرنشان کرد: بانوان حرف نخست را در تربیت فرزند می‌زنند، لذا تربیت دینی قرآنی نسل آینده در دست زنان است پس اگر با سازوکارهای انگیزشی همچون مسابقات بین‌المللی زمینه جذب آنان را به این ساحت فراهم کنیم قطعاً جامعه نیز متأثر می‌شود. 


گفتنی است، سومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم بانوان از 20 تا 23 فروردین ماه در هتل همای تهران برگزار می‌شود.


 انتهای پیام/4104/4090/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب