دستورالعمل تسهیلات به دانشجویان مناطق سیلزده ابلاغ خواهد شد
بیژن رنجبر در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق سیلزده اظهار کرد: از چهارم فروردین ستاد مقابله با بحران در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شد. از همان زمان رؤسای واحدهای استانهای سیلزده و همجوار در آمادهباش هستند. از همان روزهای اول کمکهای دانشگاه آزاد اسلامی به مناطق سیلزده ارسال شد.
وی افزود: اولین استان درگیر با سیل گلستان بود. در این استان با مسئولیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گلستان ستاد مقابله با بحران تشکیل شد. در اولین اقدام غذای گرم و سرد و لوازم بهداشتی در میان سیلزدگان توزیع شد. امکانات و ماشینآلات به این استان اعزام شد و بسیاری از نیروهای بسیج دانشجویی و بسیج کارکنان نیز برای کمکرسانی به این استان رفتند. از آنجائیکه استان گلستان هنوز درگیر تبعات سیل است، ستاد مقابله با بحران همچنان در این استان فعال و امدادرسانی ادامه دارد.
رئیس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: در ادامه که سیل به استان مازندران هم رسید کمکهای دانشگاه آزاد اسلامی به آنجا نیز ارسال شد، خوشبختانه اکنون وضعیت استان مازندران آرام است و نیازی به امدادرسانی فوری ندارد.
رنجبر ادامه داد: اکنون وضعیت استان لرستان حاد است. در این استان هم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان مسئولیت ستاد مقابله با بحران در استان را برعهده گرفته است. در سفر دکتر طهرانچی به پلدختر ستاد بحران تشکیل و مسئولیت افراد هم مشخص شد. روز گذشته هم امکاناتی از قبیل ماشینآلات به استان اعزام شد. پاکسازی بخشهایی از استان لرستان با هماهنگی استانداری و فرمانده سپاه لرستان به عهده دانشگاه آزاد قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: ستاد مقابله با بحران استان خوزستان هم فعال شده است. فردا به خوزستان سفر خواهم کرد تا اوضاع را از نزدیک ببینیم. جلسات هماهنگی بیشتر را برگزار خواهیم کرد. امروز حکم رؤسای استانهای خوزستان و گلستان بهعنوان رؤسای ستاد مقابله با بحران صادر میشود.
رئیس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی درباره کمکرسانی به استان کرمانشاه گفت: واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به تمام استانها کمک میکنند و استانهای همجوار سیل و استانهای معین کمکرسانی به سیل زدگان را ادامه میدهند.
رنجبر درباره هزینهکرد دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق سیلزده بیان کرد: در همان روزهای اول برای هزینهکرد، مجوز شرعی از رئیس نهاد رهبری در دانشگاههای کشور دریافت شد. دکتر مشکینی هم اعلام کرد که چه مقدار هزینه شده است. خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی در جریان سیل بسیار محکم و مسئولانه با هماهنگی مسئولان استانها عمل کرد.
وی درباره اسکان سیلزدگان ادامه داد: در استانهای فارس، لرستان، خوزستان و گلستان اسکان اضطراری از سوی دانشگاه آزاد اسلامی انجام شد. در سیل، دانشگاه آزاد اسلامی برای کمکرسانی با دو مسئله روبرو بود؛ یکی خانواده دانشگاه آزاد اسلامی که دچار مشکل شده بودند و باید به مشکلات آنها رسیدگی میشد که خوشبختانه انجام شد و یک موضوع هم کمک همگانی بود که وظیفه همگان است، دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه نیز فعالانه وارد شده است.
رئیس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: یکی از فوریترین کمکهای دانشگاه آزاد اسلامی در اختیار قرار دادن امکانات دانشگاه بود. خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی در مکانهایی قرار دارد که مشکلی در جریان سیل پیش نیامده است. مثلا در پلدختر، فرمانداری را آب گرفت اما دانشگاه آزاد اسلامی مشکلی نداشت، مسئولان فرمانداری اکنون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پلدختر مستقر هستند. یکی از فوریترین کمکهای دانشگاه استفاده از همین امکانات بود.
رنجبر درباره برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در مناطق سیلزده تصریح کرد: در این باره باید سازمان سنجش تصمیم بگیرد که تصمیم هم گرفته شد. اما در سفر دکتر طهرانچی به پلدختر برخی تقاضای تخفیف شهریه یا مساعدت در امتحانات پایان ترم داشتند. دکتر طهرانچی برای مواردیکه مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی است، دستورالعملی در حال نگارش دارد که بهزودی ابلاغ خواهد شد.
وی درباره اعمال سهمیه داوطلبان مناطق سیلزده در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هر اتفاقی که در نظام آموزشی کشور بیفتد برای همه در کشور یکسان است و شامل دانشجویان دانشگاه آزاد هم میشود.
انتهای پیام/4040/ 4007/ن
انتهای پیام/