قایقرانی با بهترین مربی جهان هم نمیتواند سهمیه المپیک بگیرد
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، علیرضا علیمحمدی درباره عدم حضور خود در اردوهای تیم ملی قایقرانی بیان کرد: شرایط کنونی فدراسیون قایقرانی طوری نیست که بتوان تمرین کرد و فدراسیون قبلی حتی نتوانست اردویی یک ماهه را به صورت مستمر برگزار کند. وقتی قایقرانان یک ماه تمرین نکنند، باید سه ماه وقت بگذارند تا به شرایط قبل خود، بازگردند.
وی افزود: در حال حاضر ورزشکاران این رشته فاقد مربی خوب و امکانات مناسب هستند. فعلاً هم که نه مشخص است دبیر فدراسیون چه کسی است و نه شرایط رئیس کمیته مسابقات و مربی تیم مشخص است.
قایقران پیشین تیم ملی اظهار کرد: چند سال قبل در دوران ریاست احمد دنیامالی برنامهای چهار ساله برای رشد قایقرانی در نظر گرفته شد و چهار سال بعد هم این برنامه ادامه یافت. در آن زمان بود که پایگاههای قهرمانی کار خود را آغاز کردند و من و خیلی از جوانان و نوجوانان دیگر نتیجه همین پایگاه قهرمانی بودیم.
وی تصریح کرد: بعد از چهار سال برنامهریزی، قایقرانان ایرانی موفق شدند در ردههای مختلف صاحب عنوان شوند. در دوره امینی در باد همان سرمایهگذاری فدراسیون قبل خوابیدیم و کم کم مزرعهای که کاشته شده بود، خشک شد. با این شرایط دیگر فکر نمیکنم حتی در سطح آسیا هم بتوانیم به فینال برسیم.
نفر چهارم بازیهای آسیایی اینچئون اذعان کرد: فکر میکنم دیگر باید به فکر کنار گذاشتن ورزش حرفهای باشم. در حال حاضر 28 سال دارم و 11 سال آن را در اردوهای تیم ملی سپری کردهام ولی دیگر از ورزش بدم آمده است و معتقدم کسانی که الان در این اردوها هستند عمر خود را تلف میکنند.
وی در ارتباط با دریافتیها و حقوق ورزشکاران بیان کرد: بیشترین حقوقی که ورزشکاران در هنگام حضور در اردوهای تیم ملی پرداخت میشود، یک میلیون تومان است. این در حالی است که بیمه هم نیستیم و حتی اگر مصدوم هم شویم، فدراسیون پزشکی ورزشی هم تا سقف مشخصی هزینه درمان را پرداخت میکند. در مسابقات لیگ هم سقف قراردادها 6 میلیون تومان است. حتی در اردوهای تیم ملی نیز نفرات در کانکس میخوابند زیرا برج قایقرانی که قبلاً محل اقامت ورزشکاران بود، اکنون به محل فدراسیون تبدیل شده که پیش از این در خیابان فاطمی قرار داشت.
علیمحمدی درباره فاصله کم تا مسابقات انتخابی المپیک خاطرنشان کرد: فقط یک سال تا مسابقات المپیک باقی مانده است و انتخابیها هم کمی قبل از آن برگزار میشود. در حال حاضر شانس ما برای نتیجه گرفتن نزدیک به صفر است زیرا همه تیمها بعد از المپیک 2016 برای این مسابقات برنامهریزی کردند و برای مثال چینیها چهار نفر از بهترین مربیان دنیا را به جمع کادر فنی خود اضافه کردند. اما تیمهای ما بعد از مسابقات جاکارتا دیگر تمرین نکردند و ملکی مربی ما هم اصلاً معلوم نیست بماند یا برود؟
قایقران پیشین تیم ملی درباره کنار گذاشته شدن خود از بازیهای آسیایی جاکارتا گفت: هرچند قبلاً با فدراسیون هماهنگیهای لازم را کرده بودم اما استفاده از مربی شخصی سبب شد که سرانجام از لیست نفرات حاضر در بازیهای آسیایی 2018 خط بخورم.
علیمحمدی در خاتمه تصریح کرد: در حال حاضر کل بودجه فدراسیون 4 میلیارد تومان است که همه آن هم یکجا توسط وزارت ورزش پرداخت نمیشود. اما اعزام یک تیم 10 نفره قایقرانی نزدیک 500 میلیون تومان هزینه دارد و این مسئله کار اعزامها را سخت میکند. به همین خاطر معتقدم که در این فاصله کم، حتی اگر بهترین مربی جهان را هم استخدام کنیم نتیجه نمیگیریم.
انتهای پیام/4051/
انتهای پیام/