دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 فروردين 1398 - 11:48
غلامی در گفتگو با آنا:

حذف استخر آزادی به‌معنای غرق شدن رشته‌های آبی است

عضو کمیته فنی واترپلو گفت: اگر استخر آزادی از فدراسیون شنا گرفته شود تمامی رشته‌های آبی غرق می‌شوند.
کد خبر : 371409
1200px-Tatsumi-swim.JPG

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، ممانعت از تمرین ملی‌پوشان رشته‌های شنا، شیرجه و واترپلو در استخر مجموعه ورزشی آزادی و واگذاری احتمالی این استخر به بخش خصوصی باعث شده تا این ورزش پایه با خطرات زیادی در بخش قهرمانی مواجه شود.


مجید غلامی درخصوص واگذاری استخر آزادی به بخش خصوصی به خبرنگار ورزشی آنا گفت: من به‌عنوانِ یکی از اعضای کمیته فنی واترپلو که سابقه مربیگری و بازی در این ورزش را دارم باید بگویم از اتفاقی که رخ داده بسیار متحیر و متعجب شدم. واترپلو سال گذشته موفق شد پس از 44 سال طلسم نگرفتن مدال در رشته‌های آبی را در بازی‌های آسیایی بشکند و این انتظار وجود داشت که در سال جاری که دوران آماده‌سازی برای حضور در رقابت‌های انتخابی المپیک 2020 توکیو را پیش رو داریم، حمایت‌ها از واترپلو و دیگر رشته‌های آبی بیشتر باشد اما شاهد این هستیم که مهم‌ترین پایگاه قهرمانی ورزش‌های آبی قرار است از فدراسیون گرفته شود.


وی افزود: در حقیقت باید گفت که فدراسیون شنا یک رشته را حمایت نمی‌کند بلکه رشته‌های شیرجه، واترپلو، آب‌های آزاد و سینکرونایز پنج رشته‌ای هستند که فدراسیون شنا آنها را مدیریت می‌کند. نمی‌توان تمامی تمرینات را در استخر 9 دی برگزار کرد چرا که این استخر گنجایش لازم برای پیشرفت را ندارد و بسیاری از ملی‌پوشان تمرین‌های خود را در استخر آزادی دنبال می‌کردند. این استخر حوزه غرب، شمال غرب و جنوب غرب را پوشش می‌داد و باتوجه به اینکه در رشته شیرجه با فقر استخر روبه‌رو هستیم، تنها استخر استاندارد برای شیرجه که بار آموزشی و تمرینی داشت، آزادی بود. جالب اینکه فدراسیون شنا با رشته‌های نجات غریق، نابینایان و معلولان همکاری بسیار خوبی داشت و حالا معلوم نیست چه کسی از ضرر رشته‌های آبی منتفع می‌شود.


عضو کمیته فنی واترپلو گفت: تیم ملی واترپلویی که در بازی‌های آسیایی مدال گرفت، از دانش‌آموختگان استخر آزادی بودند. حامد خانبانان، سهیل رستمی، شایان قاسمی و ... ملی‌پوشانی بودند که اصول ورزش واترپلو را در استخر آزادی یاد گرفتند. بالغ بر چندصد واترپلوئیست از 12 سال به بالا در استخر آزادی تمرین می‌کردند و الان تمامی آنها نمی‌توانند در استخر دیگری آموزش ببینند چرا که ظرفیت‌های لازم برای آموزش این نفرات وجود ندارد.


وی خاطرنشان کرد: واترپلو پس از کسب مدال در بازی‌های آسیایی به‌دنبال کسب سهمیه المپیک است و پس از آن هم هدف حضور در میان 10 تیم برتر جهان بود. در بسیاری رشته‌ها شاهد این هستیم که ورزشکاران آنها دغدغه‌ای برای تمرین ندارند ولی ما به غیر از آزادی استخری نداریم که از لحاظ سخت‌افزاری بتواند جوابگوی تمامی واترپلوئیست‌های ایران باشد.


غلامی تأکید کرد: امسال که در سال آماده‌سازی برای کسب سهمیه المپیک توکیو هستیم، رقابت‌های قهرمانی جوانان آسیا، جوانان جهان و در ابتدای سال آینده انتخابی المپیک را داریم که باید ملی‌پوشان واترپلو بتوانند به آماده‌سازی بسیار خوبی برسند. با تعطیلی استخر آزادی عملاً واترپلو و دیگر رشته‌های آبی متضرر می‌شوند و آن‌وقت نباید کوچک‌ترین انتظاری از رشته‌های آبی برای درخشش در میادین بین‌المللی داشت. در واقع اگر استخر آزادی از فدراسیون شنا گرفته شود تمامی رشته‌های آبی غرق می‌شوند.


انتهای پیام/4051/4048/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب