دولت بدون وعده و شعار شرایط زندگی عادی سیلزدگان را فراهم کند
اصغر کیهاننیا در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، درباره چگونگی تعمیم آرامش ذهنی و سلامت روانی به سیلزدگان گفت: سیلزدگان نیاز به متخصص دارند. وقتی ضایعهای برای فردی اتفاق میافتد که جبرانناپذیر است، از دو راه امکان کمک کردن به آنها وجود دارد. راه اول کمکهای اقتصادی و امدادی و راه دوم احساس تنهایی نکردن آنهاست.
این مشاور خانواده افزود: در حقیقت سیلزدگان باید احساس کنند اگر چیزی را از دست دادهاند، بهنوعی جبران خواهد شد و دوم آنها بدانند که تنها نیستند و کسانی (مسئولان) هستند که از آنها حمایت میکنند.
وی گفت: بهمحض اینکه نیاز سیلزدهها تأمین شود و از نظر روحی و روانی احساس کنند که کسی غمخوار و نگران آنهاست، برای مدتی آرامش بسیار زیادی پیدا خواهند کرد.
کیهاننیا ادامه داد: حضور متخصصان روانی و روانشناسان در بین سیلزدگان بحث دیگری است که باید با کسانی که در این ضایعه مال یا فرزندانشان را از دست دادهاند صحبت کنند و حقیقت این اتفاق بزرگ را بیان کنند که دست کسی نبوده و مسئله طبیعی بوده است.
وی افزود: وقتی که آدمها احساس کنند که در این ضایعه، شخصی یا دشمنی مقصر نبوده و این یک بلا یا اتفاق آسمانی بوده، آنها احساس بهتری پیدا خواهند کرد.
نویسنده کتابهای خانواده و مشاور خانواده درباره اقدامات دولت در این زمینه گفت: دولت باید اقدامات مادی و معنوی انجام دهد، چرا که تأمین زیان مالی سیلزدگان نوعی تسکین است. دولت باید بدون شعار و وعدهها و با سرعت هر چه بیشتر شرایط اسکان، تغذیه و چیزهایی را که از دست دادهاند فراهم کند. البته چون این سیل فراگیر بوده و چند استان ما را دربرگرفته این انتظار خارقالعاده را هم نمیتوان از دولت داشت که بتواند همه اینها را بهموقع جبران کند.
انتهای پیام/4046/پ
انتهای پیام/