فعالیت 5 تیم جهادی تخصصی دانشگاه آزاد در مناطق سیلزده مازندران
میرامید هادیانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در قائمشهر با توجه به اعزام پنج تیم جهادی تخصصی گروههای دامپزشکی, کشاورزی, باغبانی، پرستاری و تأسیسات دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران برای کمک به آسیبدیدگان به مناطق سیل زده شمال کشور اظهار کرد: پنج تیم تخصصی از استادان گروههای دامپزشکی,کشاورزی و باغبانی، تأسیسات واحد دانشگاهی قائمشهر و گروه پرستاری واحد چالوس به مناطق آسیبدیده از سیل مازندران اعزام شدند.
وی گفت: با تشکیل ستاد پشتیبانی مدیریت بحران در دانشگاههای آزاد اسلامی استان مازندران با کمک استادان, کارکنان و دانشجویان بسیجی پس از تشکیل سه تیم ارزیابی و شناسایی و هماهنگی با فرماندهی سپاه ناحیه و سپاه تهران (معین منطقه)، تاکنون بیش از ۵۰ باب خانه از آبگرفتگی توسط لجنکش و کفکش تخلیه شده است.
سرپرست واحد قائمشهر و مسئول پشتیبانی مدیریت بحران دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران افزود: تخلیه نخاله و گل و لای از ۴۵ باب منزل آسیبدیده از دیگر اقدامات صورت گرفته است.
هادیانی از تشکیل چهار تیم دانشجویی بهصورت اردوی جهادی مستقر در شهر کیاکلا و روستاهای رینه سر, تالارپشت و رکنی کلا خبر داد و تهیه و توزیع بیش از ۴۰۰ بسته حمایتی مواد غذایی بین هموطنان آسیب دیده از سیل, تشکیل ۳ تیم شناسایی و ارزیابی برای آمارگیری و شناسایی دقیق مناطق آسیبدیده بهمنظور آمایش سطح حجم و نوع خسارت و نیازسنجی برای ارائه خدمات هدفمند از سوی دانشگاه را از دیگر موارد انجام شده بیان کرد.
وی با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع گفت: برگزاری جلسات بهمنظور هماهنگی با فرماندار شهرستان سیمرغ, فرمانده سپاه ناحیه, رئیس سازمان بسیج سازندگی استان، رئیس سازمان بسیج کشاورزی استان و هماهنگی با معاون هماهنگکننده سپاه کربلا از اولویت برنامههای این ستاد پشتیبانی بود که انجام شد.
سرپرست واحد قائمشهر ادامه داد: بیش از 5 کامیون بلوک سیمانی و آجری توسط دانشگاه به هموطنانی که دیوار منازلشان آسیب دیده تحویل داده شد.
هادیانی بیان کرد: تاکنون حدود ۶ تن علوفه دامی و ۳ هزار متر مربع موکت در مناطق آسیبدیده شهرستانهای سیمرغ، نکا و بهشهر از سوی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران توزیع شده است.
مسئول پشتیبانی مدیریت بحران دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، هماهنگی با واحدهای استان برای تهیه کفکش, لجنکش و جمعآوری کمکهای مردمی, تشکیل تیمهای جهادی برای انتقال به استان گلستان در آخر هفته, راهاندازی ستاد پشتیبانی و تجهیز کامل آن, هماهنگی با کانون هلال احمر و راهاندازی بخش جمعآوری کمکهای مردمی در ستاد مرکزی که با استقبال زیادی روبهرو شد و تأمین هزینههای جاری پشتیبانی دانشجویانی که در اردوی جهادی در استان گلستان حضور دارند را از برنامههای آینده این ستاد عنوان کرد.
به گزارش آنا، صبح امروز نیز جلسه ستاد پشتیبانی مدیریت بحران دانشگاههای آزاد اسلامی استان مازندران با حضور آیتالله علی معلمی امام جمعه قائمشهر و نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری, حسین منصوریان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در محل واحد قائمشهر برگزار شد.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/