بخشی از منابع مالی دانشگاه آزاداسلامی صرف کمک به سیلزدگان میشود
سیدعلی طاهری در گفتگو با خبرنگار اعزامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا به منطقه سیلزده آققلا گفت: پس از بارندگیهای فراوانی که پیش از آغاز سال در این استان شروع شد، مناطقی از شهرستان گنبد و آققلا زیر سیل رفت که شهرستان گنبد بهسرعت از آب تخلیه شد، اما متأسفانه در بعضی مناطق شهرستان آققلا آب تا بیش از دو متر بالا آمد و بسیاری از مناطق مسکونی و ابنیه عمومی را سیل فراگرفت.
وی با بیان اینکه شاید همسطح بودن جادهها و راهآهن باعث شد تا سیل در مناطق مختلف شهرستان آققلا نتواند از شهر خارج شود، گفت: این مشکل باعث شد تا سپاه بریدگیهایی را در جاده ریلی اینچهبرون - گرگان ایجاد کند تا آب تخلیه شود، البته در روزهای اول شورای تأمین اجازه تخریب نمیداد اما زمانی که سطح شهر از روی هلیکوپتر مشاهده شد که بیشتر مناطق زیر آب است، تصمیم بر این شد تا بخش بیشتری از خطوط ریلی برای خروج آب از شهر بریده شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان دو دلیل عمده وقوع سیل در آققلا را لایروبی نشدن رودخانهها و عمق کم آنها و همچنین باز نشدن بهموقع دریچه سد وشمگیر در منطقه شمالی آققلا ذکر کرد و افزود: سد وشمگیر سالهاست که عمر مفید خود را از دست داده است با این حال اگر در گذشته رسوبگیری و در زمان مشخص دریچههای آن باز میشد، شاید این اتفاق در آققلا رخ نمیداد و سطح آب به سوی دشتها روان میشد.
وی افزود: در بازدیدی که همراه با فرمانده سپاه آققلا داشتیم وی اظهار کرده بود بخشی از آبی که از شهرستان آققلا تخلیه میشود به سمت گمیشان میرود و اگرچه مردم محلی با کیسههای شنی اجازه ورود آب به شهر را نمیدهند اما بهدلیل اینکه آب از کیسههای شنی رد شده است، احتمال اینکه در ساعات آینده شهرستان گمیشان زیر آب برود، وجود دارد.
طاهری درخصوص عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی برای کمک به سیلزدگان آققلا و کاهش تلفات جانی و مالی مردم این شهرستان گفت: از ابتدای وقوع این حادثه تلخ اطلاعرسانیهایی به کارکنان و اعضای هیئت علمی صورت گرفت تا کمکهایشان را برای یاری مردم سیلزده ارسال کنند که البته کمکهای خوبی هم ارسال شد؛ بهطور میانگین روزانه و در هر وعده غذایی 300 پرس غذای گرم بههمراه مقادیر زیادی کنسرو و آب معدنی بین سیلزدگان توزیع میشود که این کمک رسانی تا زمانی که نیاز باشد ادامه خواهد یافت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان در ادامه به مشکل بزرگ مردم این منطقه در بحث بهداشتی اشاره کرد و افزود: مشکل بزرگی که اکنون مردم سیلزده آققلا با آن روبهرو هستند بحث تأمین بهداشت و پوشاک آنها است زیرا افرادی که در همان ساعات اولیه از خطر سیل نجات یافتهاند و در مناطق امن اسکان داده شدهاند فرصتی برای برداشتن لباس و پوشاک نداشتهاند، لذا نیاز فوری و ضروری این مردم تأمین پوشاک و لوازم بهداشتی مورد نیاز آنان است.
وی گفت: خوشبختانه با نظر مساعد هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی و اجازهای که با دستور دکتر ولایتی به ما دادهاند، میتوانیم با استفاده از بخشی از منابع مالی دانشگاه آزاد اقلام ضروری بهداشتی، پوشاک و لوازم اولیه استحمام را برای مردم فراهم کنیم.
طاهری اطمینان خاطر داد که دانشگاه آزاد اسلامی تا زمانی که شرایط مردم منطقه مساعد نشود با کمکهای خود در کنار مردم سیلزده آققلا خواهد ماند.
انتهای پیام/4076/ن
انتهای پیام/