آمریکا راهی جز مقابله با اسلامهراسی ندارد
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا از هافینگتون پست، این وبسایت خبری– تحلیلی در گزارشی با اشاره به کشتار مسلمانان نمازگزار در شهر کرایست چرچ نیوزیلند در روز جمعه اذعان کرد که آمریکا با تبعیض علیه مسلمانان بیگانه نیست، پس اگر میخواهد که حادثهای همچون حمله به مسلمانان در نیوزلند را تجربه نکند باید مجدانه درصدد پایان دادن به این رویه نادرست باشد.
روز جمعه چهار مهاجم مسلح به سلاحهای خودکار به دو مسجد در شهر کرایست چرچ حمله کردند و نمازگزاران مسلمان را به گلوله بستند که 50 کشته و تعداد زیادی مجروح بر جای گذاشت.
این وبسایت در ادامه به نمونههایی از تعرض به مسلمانان آمریکا اشاره کرد ازجمله اینکه در آذرماه در شهر دالاس یک زن آمریکایی به زنی مسلمان حمله کرد و مرتباً فریاد میزد که به کشور خودت برگرد. یک ماه بعدازآن نیز 4 نفر در ایالت نیویورک به توطئه برای حمله با بمب به جمعیت مسلمان متهم شدند. در اردیبهشتماه گذشته نیز سه مرد مسلح سفیدپوست در ایالت کانزاس متهم به طراحی برای بمبگذاری در مجتمع آپارتمانی محل سکونت مسلمانان سومالیایی شدند.
هافینگتون پست ادامه داد که به همین دلیل است که درخواست کاترین اوزبورن، یک مسیحی فعال در زمینهٔ مبارزه با اسلامهراسی از تمام مردم آمریکا با هر عقیدهای برای پایان دادن به خشونت علیه مسلمانان اهمیت پیدا میکند.
اوزبورن در خصوص کشتار مسلمانان در نیوزلند تصریح کرد که اگر میخواهید حامی جامعه مسلمانان باشید اکنون زمان آن است که بدون توجه به عقیدهای که دارید به مبارزه علیه اسلام هراسی بپیوندید.
هافینگتون پست در ادامه 9 مرحله را برای پای گذاشتن در راه مبارزه علیه اسلامهراسی پیشنهاد کرد:
1- از جامعه مسلمانان در محل زندگی خود بپرسید چگونه میتوانید به آنها کمک کنید زیرا جامعه مسلمانان آمریکا هماکنون اوقات بسیار حساسی را سپری میکنند. رجوع به مساجد و مراکز مسلمانان بهترین مکانها برای یافتن اطلاعات در مورد اولویتهای مسلمانان است.
2- آمریکاییها باید برای با زیر پا گذاشتن تابوهای کهنه و دستوپا گیر اقدام کنند و در مورد دین با مسلمان صحبت کنند تا هم بهترین راه را برای پایان دادن به اسلامهراسی بیابند و هم اعتقادات خود را با آنها به اشتراک بگذارند.
ابراهیم هوپر از شورای روابط آمریکایی اسلامی تصریح کرد: «مسلمانان عاشق صحبت کردن در مورد دین هستند. در جامعه ما آمریکاییها اغلب به ما گفتهشده در مورد دین و سیاست صحبت نکنید اما بدانید که مسلمانان عاشق گفتگو در مورد دین هستند.»
3- بنگاههای خبری را برای انتشار اخبار متعصبانه و تبعیضآمیز مواخذه کنید. بر اساس تحقیق موسسه درک و سیاست اجتماعی بیش از 80 درصد برنامههای تلویزیونی در خصوص مسلمانان و اسلام در آمریکا نگاه منفی بهکل قضیه دارند. بر اساس همین تحقیق، گزارشهای شکبرانگیز در مورد دست داشتن مسلمانان در اعمال خشونتآمیز 7.5 برابر بیشتر از پوشش همینگونه اخبار در مورد غیرمسلمانان است.
دیاله مجاهد، مدیر موسسه درک و سیاست اجتماعی در همین خصوص تصریح کرد: «اگر گروههای مردمی از این اقدامات متعصبانه مطلع نشوند به این اعتقاد میرسند که بیشتر تروریستها مسلمان هستند، درصورتیکه گروههای راستگرا و افراطیهای معتقد به برتری نژادی سفیدپوستان بیش از هر گروه دیگری از مردم آمریکا قربانی گرفتهاند.»
4-سعی کنید با مسلمانان جامعه خود دوست باشید. مجاهد در این خصوص اعلام کرد: «مردمی که با یک مسلمان ارتباط دوستانه دارند نسبت به مردمی که از این ارتباط بیبهره هستند با دید بهتری به پیروان این دین مینگرند.»
5-از سیاستمداران بخواهید که از مسلمانان محافظت کنند و به آنها احترام بگذارند.
وقتیکه رهبران ارشد آمریکا اظهارات ضد اسلامی دارند و قوانینی مطابق با اسلام هراسی به تصویب میرسانند باعث تشویق نفرت و خشونت در جامعه میشوند.
اوزبورن تصریح کرد که رأیدهندگان باید در برابر قوانین علیه مسلمانان بایستند که یکی از واضحترین آنها تحریم مسلمانان با دستور مهاجرتی ترامپ در سال 2017 است که اجازه ورود مسلمان از چند کشور اسلامی را به آمریکا نمیدهد.
وی افزود: «ما بهخوبی میدانیم که الفاظ سیاسی بعضی از سران درجهیک و حتی بعضی از مقامات محلی عواقب بزرگ، واقعی و بدی را در جامعه باقی میگذارند.»
6-از مسلمانان بخواهید که جرائم تنفربنیان را گزارش دهند. گزارش اینگونه جرائم به مراجع قانونی رشد 17 درصدی در سالهای 2016 و 2017 داشت اما بسیاری از جرائم اصلاً گزارش نشدند.
7-تهدید ملیگرایی سفیدپوستان را جدی بگیرید. بسیاری از رهبران آمریکایی برتریطلبی سفیدپوستان یا ملیگرایی سفیدپوستان را مشکلی جدی برای کشور نمیدانند درحالیکه جرائم تنفربنیان و تظاهرات برتریجویانه سفیدپوستان و خشونت آنها رو به ازدیاد است.
8- به خانواده قربانیان کشتار مساجد نیوزیلند و دیگر سازمانهای مسلمانان کمک کنید.
9- در مقابل تنفر و خشونت سکوت نکنید. تاریخ نشان داده است که سکوت در مقابل تنفر و خشونت باعث میشود که اینگونه اقدامات وحشیانه گسترش یابند.
انتهای پیام/4106/4124/
انتهای پیام/