آمادگی دانشگاههای انگلستان برای برگزیت
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاههای جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از تایمز هایر اجوکیشن، ارتباطات منطقهای و همکاری با شرکتها و سازمانهای بزرگ میتواند در آشفتهبازار برگزیت به دانشگاههای انگلستان کمک کند.
متخصصان تمام سناریوهای محتمل درباره تأثیر برگزیت بر آموزش عالی را در نظر گرفتهاند و به این نتیجه رسیدند که برگزیت نیز مانند رویدادهای اقتصادی و سیاسی بزرگ دیگر چالشهایی را برای دانشگاهها و شرکای آنها به وجود میآورد. البته برخی از روابطی که بخش آموزشوپرورش انگلستان طی 20 سال گذشته ایجاد کرده است میتواند به مؤسسات آموزش عالی این کشور در برابر چالشهای پسابرگزیت کمک کند.
ارتباطات منطقهای میتواند نقش حیاتی در همکاریهای تحقیقاتی بینالمللی ایفا کند. مؤسسات آموزش عالی انگلستان طی سالهای اخیر دسترسی آسانی به برنامه سرمایهگذاری اتحادیه اروپا داشتهاند که تأثیر بسزایی در حجم و کیفیت فعالیتهای تحقیقاتی آنها داشته است.
همکاریهای تحقیقاتی بینالمللی دانشگاههای انگلستان طی 20 سال گذشته بهشدت افزایش داشته است؛ بهطوری که 24.3 درصد در سال 1996 به 55.8 درصد در سال 2018 رسیده است. از سال 2013 انگلستان بهعنوان کشوری شناخته میشود که بالاترین درصد فعالیت همکاری تحقیقاتی بینالمللی دارد. علاوهبراین انگلستان در سال 2018 پس از استرالیا دومین کشور در جهان از نظر میزان همکاریهای تحقیقاتی بینالمللی است.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/