گردشگری و اکوتوریسم رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی علیآباد کتول
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از علیآباد کتول، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآباد کتول ۲۸ اسفند سال ۱۳۶۶ با پذیرش ۷۸ دانشجو در رشته مدیریت دولتی فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و اکنون پس از سه دهه تلاش و بالندگی با رتبه بسیار بزرگ با مجموعهای نزدیک به ۴۴ هکتار و حدود ۵۰۰۰ دانشجو، ۲۵۰ نفر عضو هیئت علمی تمام وقت، نیمه وقت و حقالتدریس کوشا، ۱۲۰ نفر کارمند پرتلاش و 145 رشته در مقاطع تحصیلی از کاردانی تا دکتری و بیش از 27 هزار فارغالتحصیل، مشغول به فعالیت است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآباد کتول به همین مناسبت در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با اشاره به سی و یکمین سالروز راهاندازی این دانشگاه در 28 اسفند 1366 و تلاشهای شهید محمدصادق صادقی در کاشت این نهال علمی ادامه داد: با کمال افتخار امروز شاهدیم که این نهال پس از 31 سال بالندگی، تلاش، پیگیری، دغدغهمندی و فعالیت جهادی مسئولان، استادان و کارکنان به درختی تنومند تبدیل شده که مایه افتخار بوده و امروزه به قطب تحصیلات تکمیلی در استان گلستان تبدیل شده است.
سیدحسن سیدرضایی با تبیین دستاوردها و توانمندیهای این واحد دانشگاهی در حوزههای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی خاطرنشان کرد: یکی از رویکردهای جدید واحد علی آباد کتول موضوع گردشگری و اکوتوریسم در راستای اشتغال جوانان است که بدون شک با توجه به طبیعت بکر خدادادی و ظرفیت بالای این شهرستان، میتوان در راستای اشتغال پایدار، ارتقای کارآفرینی و رونق اقتصادی گامهای مؤثری برداشت که واحد علیآباد کتول نیز با توجه به قدمهایی که در این زمینه برداشته جزء دانشگاههای پیشرو در این زمینه است.
وی تصریح کرد: امید است دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآباد کتول با حمایت مسئولان و در راستای دانشگاه دو نسل سوم و چهارم حرکتی شتابان داشته باشد و با توسعه علمی بیشتر، تحصیل بدون دغدغه را برای جوانان در کنار خانواده فراهم کند. علاوه بر آموزش و پژوهش، حل مسائل اجتماعی و فرهنگی نیز از رسالتهای مهم دانشگاه آزاد اسلامی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآباد کتول با اشاره به اهمیت و نقش بیبدیل دانشگاه در تمام حوزههای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی از آن به مثابه نظام تصمیمسازی کشور یاد کرد که در ایجاد زمینههای مناسب برای پرورش تحول آفرینان رسالت بزرگی برعهده دارد.
سیدرضایی با بیان این مطلب که امام خمینی(ره) همواره توجه و جایگاه ویژهای به دانشگاهها و دانشگاهیان داشتند، تصریح کرد: از دیدگاه معمار کبیر انقلاب همواره دانشگاه مبدأ همه تحولات و مقدرات یک کشور است و در حقیقت دانشگاه با انقلاب و اسلام پیوندی ناگسستنی دارد.
وی خاطرنشان کرد: از دیدگاه مقام معظم رهبری نیز دانشگاه موتور پیشرفت کشور است و هر ملتی که خواستار عزت، استقلال، اقتدار و ثروت است باید دانشگاه خود را تقویت کند که تأکید این مطلب در بیانیه گام دوم انقلاب خود نشان از اهمیت این موضوع دارد.
سیدرضایی توجه به مباحث علمی، تفکر بسیجی و جهادی، توجه به جوانان و اعتماد به آنها را از نکتههای مهم فرمایشهای مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب برشمرد و اظهار کرد: آموزش، تحقیق و پژوهش، کارآفرینی و دانشگاهی تعامل محور چهار نسل تشکیلدهنده دانشگاههاست که ما بهعنوان نسل سوم و چهارم باید با استفاده از همه ظرفیت موجود در راستای ارتقا و توسعه علمی دانشگاه و شهرستان گام برداریم.
به گزارش آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول روز جمعه گذشته نیز در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه علیآباد کتول به مناسبت سالگرد راهاندازی این دانشگاه گزارشی از برنامهها، عملکرد و فعالیتهای این دانشگاه ارائه کرد.
انتهای پیام/4062/ن
انتهای پیام/