راهاندازی کسبوکار دانشبنیان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز
کیوان شافعی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در سقز با توجه به برگزاری نخستین جشنواره ایدههای کارآفرین در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز به اهمیت کارآفرینی در حوزه دانشگاهها اشاره و اظهار کرد: در گذشته فقط یک مأموریت برای دانشگاهها تعریف شد و آن آموزش بود، سپس مأموریت دوم یعنی پژوهش نیز به آن اضافه و چند سال گذشته به دانشگاهها مأموریت سوم یعنی کارآفرینی داده شده که بر اساس آن باید دانشگاهها این تفکر را در قالبهایی مانند مراکز کارآفرینی اجرا کنند و دانشجویانی تربیت شوند که در بستر دانشگاه یا جامعه به کارآفرینی بپردازند.
وی با تأکید به اینکه باید در دانشگاهها بستری ایجاد شود که در آن تجارت شکل و مکان و تسهیلات حمایتی لازم نیز در اختیار کارآفرینان قرار بگیرد از پیگیری فعالیتها و راهاندازی کسبوکار دانشبنیان بهعنوان یکی از سیاستهای کاری دانشگاه متبوع خود نام برد.
به گفته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز، مرکز رشد واحدهای فناور این دانشگاه با حمایت مسئولان، سال 1395 راهاندازی شده و از مهمترین برنامههای جانبی آن، برگزاری جشنوارههای کارآفرینی و استارتآپها بوده است.
شافعی با بیان اینکه اینکه استارتآپها، فضایی برای طرح نیازمندیهای صنعت است تا از طریق آن، سرمایهگذاری در کسب و کارهای دانشبنیان اتفاق بیفتد، اظهار کرد: استارتآپها با هدف شناسایی، معرفی و تجلیل از کارآفرینان موفق و معرفی صاحبان ایده برگزار میشود.
وی در پاسخ به این سؤال که ورود به مرکز رشد چه مزایایی در مقایسه با ثبت شرکت بهصورت عادی دارد، اضافه کرد: استفاده از برند دانشگاه ، حمایتهای مالی و ... بر اساس آییننامههای این مرکز و امکان ارتباط افراد خلاق و کارآفرین با استادان و دانشجویان و استفاده از امکانات دانشگاه از مزایای اصلی این مرکز است.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/