همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی اردبیل
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از پارسآباد مغان، علیرضا پیلپایه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پارسآباد مغان صبح امروز در مراسم انعقاد تفاهمنامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارسآباد مغان و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل بر لزوم استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای دانشگاهها با توجه به نقش محوری آن و مرکز تحقیقات تأکید کرد.
وی با قدردانی از مرکز تحقیقات کشاورزی استان اردبیل در راستای تحقق پیوند پژوهشی و آموزشی دانشگاه و مرکز تحقیقات در حوزه کشاورزی اظهار کرد: دانشگاهها در توسعه کشور نقش محوری دارند و این امر با همکاری و هماهنگی مراکز پژوهشی، علمی و آموزشی که با یکدیگر در ارتباط تنگاتنگ هستند بیشک محقق خواهد شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارسآباد مغان گفت: برای مقابله با چالش محدودیت منابع آب و بهرهوری بسیار مناسب از ظرفیتهای بالقوه منطقه باید بر مبنای کشاورزی علمی عمل کنیم؛ چراکه این مهم موجب تولید پایدار و حفظ محیط زیست و بهرهوری بالا میشود.
پیلپایه با بیان وجود رشتههای مرتبط با حوزه کشاورزی و آب در مقاطع کاردانی، کارشناسی، ارشد و دکتری در این واحد دانشگاهی افزود: دروس تئوری نمیتواند ضامن فارغالتحصیلی متخصصان حوزه کشاورزی در دانشگاهها باشد در همین راستا باید دانشجویان بهصورت عملی در مراکز تحقیقاتی علومی که یاد گرفتهاند را پیادهسازی کنند تا بتوانند بدون خطر وارد عرصه کشاورزی و حفظ منابع آبی و طبیعی در صنعت کشاورزی شوند.
در ادامه رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل گفت: هدف از انعقاد این تفاهمنامه استفاده از ظرفیتها و تواناییهای علمی و توسعه همکاریهای پژوهشی، آموزشی و اجرایی برای تولید علم و حل و فصل چالشها و مشکلات کشاورزی منطقه، استمرار ارتباط سازمان یافته بین طرفین و رفع نیازهای متقابل است .
حسین کربلاییخیاوی افزود: انجام پروژهها و پایان نامههای مشترک در زمینههای مرتبط، تسهیل در برقراری ارتباط برای حمایت مادی، معنوی و تجاریسازی ایده و طرحها با کاربرد پژوهشی و تحقیقاتی و پیگیری امور مربوطه تا حصول نتیجه ازجمله موارد تفاهمنامه بین مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل و دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارسآباد است.
کربلاییخیاوی بر کاربردی کردن پژوهشها و مطالعه و بهرهمندی از تخصصها و توانمندیهای طرفین در عرصههای متنوع علمی، پژوهشی، آموزشی و تحقیقاتی تأکید کرد.
وی ابراز امیدواری کرد با عملیاتی شدن مفاد تفاهمنامه گامهای مهمی در تولید و اشتغال جوانان برداشته شود.
راهاندازی شرکتهای فنآور و دانشبنیان در راستای تجاریسازی نتایج پژوهشها و مطالعات، انجام پژوهشهای مشترک، حمایت از اجرای پایاننامههای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در راستای اولویتهای مطالعاتی منطقه، استفاده مشترک از تجهیزات و امکانات و همکاریهای آموزشی و انتشاراتی از مهمترین بندهای این تفاهمنامه هستند.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/