دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 اسفند 1397 - 16:58

١٠ توصیه‌ «آقای‌ قرائتی» برای ایام نوروز

تعطیلات نوروز ٩٨ را چطور سپری کنیم؟ پرسشی است که آقای قرائتی، روحانی مشهور تلویزیون در یادداشتی به آن پاسخ داده است.
کد خبر : 367770

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسن قرائتی در یادداشتی که به مناسبت ایام نوروز ۹۸ منتشر کرده، به ١٠ توصیه ویژه نوروز ٩٨ اشاره داشته است. قرائتی در این یادداشت آورده: «افرادی هستند که از همه فرصت‌ها استفاده می‌کنند و افرادی که فرصت‌ها را از دست می‌دهند، ما از کدام‌ها هستیم؟ عید نوروز، هوای مطلوب، تعطیلات، میهمانی، صله‌رحم، لباس نو، سفر و سیاحت فرصت‌های مهمی است. شما همکار عزیز در طول ‌سال به کارهای تربیتی رسمی و شناخته‌شده مشغولید. می‌توانیم در این فرصت‌ها کارهای غیر رسمی ولی گاهی عمیق‌تر از رسمی در لابه‌لای تفریح و دید و بازدید انجام دهیم.» او به ١٠ مورد از این فرصت‌ها اشاره کرده که با هم می‌خوانیم.


1-از افراد محبوب و متمکن فامیل بخواهیم دور از چشم دیگران جلسه‌ای خصوصی برگزار و بعضی از مشکلات فامیل را حل کنند و برای آنان اگر می‌توانید به نوعی ایجاد اشتغال کنید و اگر در میان آنان کسی زندان است برای آزادی او تدبیری کنید.


2-نوجوانانی که در درس ضعیف‌اند و نگران امتحانات دو ماه دیگر آنان هستیم را خصوصی دعوت کنیم و تحصیلکرده‌های فامیل (فرهنگیان – دانشجویان) لحظاتی در دروس مشکل آنان را کمک کنند و برای امتحانات آنان را از نگرانی بیرون آورند.


3-اگر در میان فامیل کدورتی است و افرادی با یکدیگر قهر هستند از طریق افراد محبوب یا میهمانی ویژه یا هر راهی که می‌شود، تلاش کنیم آنان را آشتی دهیم.


4-در لابه‌لای دید و بازدیدها برای افراد بی‌همسر تدبیر و مشورتی شود که بهترین واسطه‌گری در اسلام واسطه‌گری در امر ازدواج است.


5-در بسیاری از جلسات به اوضاع سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ممکن است انتقاداتی وارد شود که ما باید اولا دقت کنیم که انتقاد نابجاست یا بجا. اگر انتقاد صحیح است، اشکالات را توجیه نکنیم، زیرا توجیه لغزش‌ها حماقت است.


6-در دید و بازدیدها به منکراتی می‌رسیم که افراد صاحب نفوذ باید رسالت خود را انجام دهند.


7-در دید و بازدیدها ممکن است به سؤالاتی برسیم که می‌توانیم آن سوال یا اشکال را یادداشت کنیم و بعدا در تماس با فرهیختگان پاسخ را دریافت و شبهه پیش‌آمده را حل کنیم.


8-ممکن است در میان بستگان افرادی نسبت به نماز تارک یا کاهل یا جاهل باشند؛ از این فرصت با آموزش و تذکرات رابطه آنها را با خدا تقویت کنید.


9-در میان صدها‌هزار سفر سعی کنیم به مسافران در راه مانده (ابن سبیل) کمک و گاهی از خادمین در جاده (پلیس، هلال‌احمر، اورژانس و …) حتی‌المقدور اگر می‌شود با کلمه‌ای تشکر کنیم.


10-در میان این دید و بازدیدها به بستگان ضعیف و گمنام توجه بیشتری کنیم و حتی می‌توانیم کمک‌های خود را به اسم عیدی به آنها برسانیم.


منبع: روزنامه شهروند


انتهای پیام/4028/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب