نقش کرسیهای نظریهپردازی در تقویت روحیه نقد و مناظره
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بردسیر، حجتالاسلام میثم تارم ظهر امروز در نخستین کرسی نظریهپردازی ترویجی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر برگزار شد با بیان اهمیت برگزاری کرسیهای نظریهپردازی در تبادل آرا، افکار و همافزایی علمی گفت: کرسیهای نظریهپردازی میتواند نقش مهمی در ایجاد فضای خودباوری و نشاط علمی و تقویت روحیه نقد و مناظره ایفا کند.
وی برگزاری نخستین کرسی نظریهپردازی ترویجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر با عنوان «راههای ترویج فرهنگ شهادت» را فعالیت بسیار خوب تحقیقی و پژوهشی برای معرفی فرهنگ ایثار و شهادت دانست و افزود: باید با برگزاری چنین جلساتی، اهداف و آرمانهای شهدا و رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس را به نسل جوان بهویژه دانشجویان معرفی کنیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان نیز بهعنوان ارائهکننده در این کرسی با بیان اینکه در مورد شهید و شهادت دو نگاه کلی توحیدی و اومانیسمی وجود دارد، گفت: نگاه جهانی و حکومت جهانی اسلام به مبانی اعتقادی شهید و شهادت، نگاهی توحیدی و یکتاپرستی است.
عباسعلی رستمینسب افزود: اخلاص با مبنای رسیدن به هدف، بودن در محضر خدا، ارتباط شهید با عالم معنا و داشتن روحیه بسیجی از دیگر مبانی اعتقادی شهید و شهادت در حکومت اسلام است.
وی با تأکید بر اینکه در تفکر اعتقادی نسبت به شهید و شهادت، دنیا و زندگی نفی نشده است، خاطرنشان کرد: دنیا، مقدمه و مزرعه آخرت است.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان فرهنگ شهادتطلبی را با مرگ متفاوت دانست و افزود: مرگ نابودی نیست و شهادت حیات است.دنیا پاسخگوی پاداشها و مجازاتها نیست و وجود حیات اخروی ضروری است.
رستمینسب تفکر داعش را ضد اسلام و تشیع دانست و تأکید کرد: تعریف ما از شهادت به معنی داشتن انگیزه الهی است.
عبدالله اسماعیلی آبدر عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر نیز با تأکید بر اهمیت ترویج فرهنگ شهادت نظر خود را درباره دستور کار جلسه ارائه کرد.
به گزارش آنا، مهدی وحیدی مطلق عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر، داوری و مدیریت نخستین کرسی نظریهپردازی را بر عهده داشت.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/