دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 اسفند 1397 - 12:26
آملی لاریجانی:

تهمت‌زنندگان را حلال نمی‌کنم/ می‌گفتند دخترم جاسوس است

رئیس سابق قوه قضائیه گفت: در طول مدت 10 سال اخیر تهمت‌ها و افتراهای زیادی به بنده، خانواده‌ام و دستگاه قضا زده شد که حلال نخواهم کرد.
کد خبر : 367200
099.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه قضائی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، آیت‌الله صادق آملی لاریجانی پیش از ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید قوه قضائیه با اشاره به طول مدت ریاست خود بر دستگاه قضا ضمن ابراز حلالیت از کارکنان قوه قضائیه، دادستان‌ها، معاونان و قضات گفت: از همه کارکنان این نهاد قضائی، قضات شریف ، مسئولان قضائی، مدیران محترم استانی و دادستان‌ها که در مدت تصدی بنده در ریاست قوه قضائیه تمام تلاش خود را برای بهبود وضعیت قضائی کشور انجام دادند تشکر می‌کنم.


وی با اشاره به تهمت‌هایی که به او در خصوص داشتن 63 حساب بانکی و جاسوس بودن دخترش زده شد، گفت: کسانی را که به بنده، خانواده‌ام و دستگاه قضا تهمت زدند و شایعه ساختند را حلال نخواهم کرد؛ می‌گفتند 63 حساب شخصی دارم و دخترم هم جاسوس است. البته مسئولی که قسم‌ خورده بود تا پاسدار قانون اساسی باشد هم این تهمت‌ها را به‌گونه‌ای دیگر می‌زد که باید از نظر قانونی تعزیر شود ولی بنده تصمیم ندارم هیچ‌کس را که این تهمت‌ها را می‌زد حلال کنم.


رئیس سابق قوه قضائیه، با تبریک به حجت‌الاسلام رئیسی، وی را به درایت، تدبیر و صبر زیاد در مواجهه با خناسان و شایعه‌سازان دعوت کرد و افزود: قطع به‌یقین رئیس جدید قوه قضائیه که بحق شایسته‌ترین فرد برای این مقام است مورد هجمه دشمنان و تهمت‌زنندگان قرار خواهد گرفت که ایشان را به صبر، صبر و صبر دعوت می‌کنم.


وی با اشاره به سابقه طولانی آشنایی و مودت با حجت‌الاسلام رئیسی از استعداد، توانایی‌ها و تجربیات گرانبهای وی یاد کرد و افزود: حجت‌الاسلام رئیسی با انتخاب مقام معظم رهبری به اصل خود بازگشتند و حتماً در منصب جدید منشأ خیر هستند.


رئیس سابق دستگاه قضا با تشکر ویژه‌ از مقام معظم رهبری که همواره نسبت به قوه قضائیه عنایات ویژه‌ای داشتند، ادامه داد: همینطور اگر همراهی رهبری معظم، مساعدت ایشان و الطاف بی‌دریغ‌شان نبود هیچ تلاش و موفقیتی در قوه قضائیه صورت نمی‌گرفت.


وی با بیان اینکه به صورت گزینشی فعالیت‌های صورت‌گرفته در 10 سال گذشته را مورد اشاره قرار خواهم داد، گفت: نکته اول این است که وقتی گفته می‌شود در سال به ۱۶ میلیون پرونده رسیدگی شده و امسال هم طبق آمار تاکنون بیش از ۱۷ میلیون پرونده مورد رسیدگی قرار گرفته است باید دانست که رسیدگی به این آمار کار آسانی نیست.


آملی لاریجانی افزود: افتخار می‌کنم به اینکه با وجود افزایش ورودی پرونده‌ها و با دانستن اینکه کاستی‌هایی به لحاظ تعداد قاضی و کارمند داریم ولی نیروهای دستگاه قضا نگذاشتند این پرونده‌ها انباشته شود.


وی با بیان اینکه به‌کارگیری فناوری‌های نوین در دستگاه قضائی با تمام تنگناهایی که در خصوص بودجه داشتیم از اقدامات دیگر ما بود گفت: نکته دیگر تشکیل ستاد مرکزی برای اقتصاد مقاومتی در قوه قضائیه بود که دستورالعملی برای آن تدوین و ابلاغ شده است.


رئیس سابق قوه قضائیه احیای حقوق عامه، تشدید نظارت‌ها و مبارزه با مسئله فساد را از دیگر اقدامات خودش در این مدت دانست و گفت:  فساد در کشور وجود دارد و در درون دستگاه قضائی هم وجود دارد اما اینکه از فساد سیستماتیک سخن گفته می‌شود و اینکه مسئول رسیدگی به فساد، خودش فاسد است بسیار ناعادلانه و ناصواب است.


وی با بیان اینکه عزم دستگاه قضایی برای برخورد با مفاسد اجتماعی و اقتصادی جزم بود، گفت: یکی از منشأهای وقوع مفاسد فرهنگی، اجتماعی و حتی کلاهبرداری، فضای مجازی است. ما نمی‌توانیم فضای مجازی را حذف کنیم و نمی‌خواهیم هم حذف کنیم. حرف ما این است که فضای مجازی مدیریت شود.


آملی لاریجانی ادامه داد: بنده به مقام معظم رهبری هم گفتم نیرو مسلح ما در حال جهاد است ولی دشمن به پستوی خانه‌های ما نفوذ کرده است.


وی به انجام امور پژوهشی و ارائه خدمات فرهنگی نیز اشاره کرد و گفت: در مورد جرم‌زدایی تلاش زیادی کردیم. در مورد برخی از حبس‌ها و زندان‌ها ضرورتی وجود ندارد و برخی از بازداشت‌های موقت هم ضرورتی ندارد که فرد دو یا سه روز بازداشت موقت باشد. لذا تذکر هم دادیم و دستورالعملی برای ساماندهی زندانیان صادر کردیم.


انتهای پیام/4076/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب