راه گسترش فرهنگ درختکاری از آموزشوپرورش و مدارس میگذرد
محمد حیدرینارمندی در حاشیه مراسم روز درختکاری در سمای حاجیآباد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در حاجیآباد اظهار کرد: درخت نماد آبادی، سرسبزی و خرمی است و شاید یکی از مهمترین عناصر در محیط زیست و چرخه حیات محسوب میشود. در دین مبین اسلام و روایات براهتمام به درختکاری و حراست و حفاظت از درختان تأکید شده است.
وی افزود: درختان و جنگلها در ایجاد تعادل آب و هوا، جلوگیری از فرسایش خاک، کاهش گرمای زمین و سرسبزی و شادابی محیط زندگی بسیار اثر گذار هستند. در واقع روز درختکاری، روزی که باید دست دوستی به سوی طبیعت دراز کنیم و پیوندی عمیق با آن برقرار سازیم.
حیدری نارمندی با بیان اهمیت منابع طبیعی و ضرورت پاسداشت آن گفت: آب، خاک، جنگل و مرتع ، منابع طبیعی تجدیدشونده هستند که رهآورد آن توسعه اقتصادی و اجتماعی، رونق کشاورزی، اشتغال،، زیستگاه گونههای گیاهی و جانوری، منبع تولید اکسیژن هستند. ما مکلفیم با حفظ منابع طبیعی بهعنوان نعمتهای الهی، بر گسترش فرهنگ درختکاری اهتمام ورزیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجی آباد تصریح کرد: بر این باوریم راه گسترش فرهنگ درختکاری و حراست از منابع طبیعی از آموزشوپرورش و مدارس میگذرد. طبیعتاً اگر دانشآموزان در این زمینه نقشآفرین باشند برکات و ثمرات آن ماندگارتر خواهد بود. آنهم در جهاتی که با صنعتی شدن و گسترش صنعت و تکنولوژی شاهد تخریب محیطزیست و منابع طبیعی، سوختن و نابودی جنگلها هستیم؛ بنابراین راهی جز توسعه درختکاری و حراست از منابع طبیعی وجود ندارد.
به گزارش آنا، همزمان با روز درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی مراسم کاشت نهال با حضور امام جمعه، معاون فرماندار، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجیآباد و جمعی از مسئولان محلی در آموزشگاه سما این شهرستان برگزار شد.
در این مراسم مسئولان، دانشآموزان و مربیان نیز با کاشت نهال بر اهمیت درختکاری و حراست از درختان تأکید کردند.
انتهای پیام/4121/4071/
انتهای پیام/