وظیفه بنیاد فرهنگی روایت فتح در گام دوم انقلاب، روایت جنگ نرم است
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از بنیاد فرهنگی روایت فتح، سیدمحمد یاشارنادری گفت: در وهله اول وظیفه دارم تشکر و قدردانی از زحمات کلیه مدیران بنیاد روایت فتح و انجمنهای تخصصی ابراز کنم. ما در این مرحله جدید از حیات بنیاد روایت فتح وظیفه داریم که ضمن حفظ دستاوردهای سالیان گذشته، که به جرئت بزرگترین منبع و مرجع در حوزه هنر مقاومت کشور میباشد، در بحث جنگ نرم حضور فعال و جدیتری داشته باشیم.
مسئول جدید بنیاد فرهنگی روایت فتح افزود: جنگ امروز جنگ نرم است و دشمنان انقلاب از طریق جنگ نرم امروزه در مرحلههای گوناگون وارد مقابله و تخاصم با نظام شدهاند. اگر در ایام جنگ تحمیلی و دفاع مقدس شهید و جانباز میدادیم، امروز هم در عرصه جنگ نرم شهید و جانباز داریم و به نوعی مبارزه ادامه دارد، با این تفاوت که اگر در گذشته تهدید دشمن با موشک و توپ و خمپاره بود امروزه نوع مبارزه عوض شده و خانواده و فرزندان در معرض این تهدیدات هستند حال در این میدان و جدال نابرابر، عدهای مردانه در حال جنگیدن هستند و الحمدالله جبهه فرهنگی انقلاب نیز در خط مقدم این پیکار است و خوب عمل میکند.
وی اضافه کرد: اکنون در جنگ نرم ما به مرز توانمندی رسیدهایم و به فرموده مقام معظم رهبری دشمن در جنگ نرم هم از ما شکست خورده و کاری نتوانسته از پیش ببرد. به عنوان مثال اربعین حسینی و پیادهروی عشاق سیدالشهدا(ع) مهمترین نمونه برای شکست دشمن در جنگ نرم است. از دیگر موارد شکست دشمن حضور فعال اقشار مختلف مردم در کاروانهای زیارتی راهیان نور است که رزمندگان و شهدای مدافع حرم دست پرورده و در امتداد همین جریانها هستند.
وی در خصوص رویکرد جدید بنیاد فرهنگی روایت فتح گفت: امروزه در آستانه دهه پنجم انقلاب، ابزارهای مقابله با دشمن تغییر کرده و رسالت امروز روایت فتح شبههزدایی گرهگشایی ذهنی از جامعه و رفع اثرات مخرب تلقینهای منفی دشمن در جامعه است که هدف دشمن از این کار، ناکارآمد جلوه دادن جریان انقلاب اسلامی است.
نادری افزود: رویکرد دیگر بنیاد، روایت فعالیتهای حاضر است. امروز فرزندان انقلاب 40 هزار پروژه محرومیتزدایی را در سراسر کشور در حال انجام و بهینهسازی دارند و ما باید راوی خدمات مجاهدت گونه این عزیزان نیز باشیم.
بنیاد فرهنگی روایت فتح با انجمنهای تخصصی خود در حوزههای هنری نظیر: سینما، تئاتر، تجسمی و انتشارات این توان را دارد که راوی دستاوردهای انقلاب باشد و بتواند اسلوب و شیوه متفاوتی از فنآوری نرم هویتساز نظیر اردوهای راهیان نور ارائه دهد. بنده به عنوان خادم هنرمندان متعهد به آرمانهای انقلاب اعلام میکنم که بنیاد فرهنگی روایت فتح با تمام توان تخصصی، فنی، لجستیکی، مادی و معنوی خود در خدمت جوانان هنرمند متعهد انقلابی بهعنوان جوان مومن انقلابی عازم میباشد و إنشاءالله به عنوان مرکزی برای جریانسازی فرهنگ، هنر و رسانه انقلاب اسلامی فعالیتهای خود را ادامه خواهد داد.
گفتنی است سید محمد یاشارنادری با حکم سردار غلامحسین غیبپرور جایگزین محمد حبیبی شد و هدایت بنیاد فرهنگی روایت فتح را بر عهده گرفت.
انتهای پیام/4072/4100/
انتهای پیام/