دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 اسفند 1397 - 12:48
معتمدی خبر داد:

احداث ساختمان دوم امیرکبیر برای کمبود فضای دانشگاه

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: کمبود فضای فیزیکی از چالش‌های دانشگاه امیرکبیر است و پیگیر هستیم که ساختمان دوم دانشگاه راه‌اندازی شود.
کد خبر : 365620
8027.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، احمد معتمدی در بازدید استاندار تهران از برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، اظهار کرد: کمبود فضای فیزیکی از چالش‌های دانشگاه امیرکبیر است و پیگیر هستیم که ساختمان دوم دانشگاه راه‌اندازی شود.


وی بیان کرد: تعداد دانشجویان این دانشگاه بیش از 14 هزار نفر است و 50 درصد این افراد در مقطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه کمپ اصلی این دانشگاه در خیابان حافظ است، افزود: وسعت این دانشگاه 10 هکتار است که نسبت به سایر دانشگاه‌های صنعتی قدیمی کشور کمتر است، از این‌رو با کمبود فضای فیزیکی در این دانشگاه مواجه هستیم.


معتمدی، کمبود فضای فیزیکی را یکی از چالش‌های این دانشگاه نام برد و ابراز امیدواری کرد که با همکاری استانداری این چالش مرتفع شود.


وی با اشاره به وسعت دانشگاه‌های صنعتی کشور، افزود: هر منطقه‌ای که در اختیار دانشگاه‌ها قرار می‌گیرد، دانشگاه‌ها در حفظ آن کوشا هستند.


استاندار تهران: تقویت دانشگاه‌هایی مانند دانشگاه صنعتی امیرکبیر اثربخشی بیشتری در جامعه خواهد داشت


انوشیروان محسنی‌‌بندپی در بازدید از برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با تأکید بر اینکه در کشوری که تحت‌فشار و تحریم است، باید دانشگاه‌های آن تقویت شود، اظهار کرد: در استانداری اعتقادداریم که تقویت دانشگاه‌هایی چون دانشگاه صنعتی امیرکبیر، اثربخشی بیشتری در جامعه خواهد داشت.


وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای این دانشگاه در حوزه‌های علمی و فناوری و تربیت نیروی انسانی، افزود: فارغ‌التحصیلان این دانشگاه به دنبال میز و استخدام دولتی نیستند؛ چراکه با راه‌اندازی اقدامات تکمیلی مانند برج فناوری، شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها در آن جمع شده‌اند.


استاندار تهران افزود: اگر فردی صاحب فن باشد کافی نیست بلکه جوانانی که به دنبال ایده‌‌پروری هستند، نیازمند راهنمایی و مشاوره‌های علمی و فناوری هستند تا کسب‌وکارهای آن‌ها شکل بگیرد.


محسنی‌بندپی با اشاره به اینکه اگر به‌جای رشد کمی در دانشگاه به فکر رشد کیفی دانشجویان فارغ‌التحصیل بودیم و ایده تبدیل به محصول می‌شد، توسعه بیشتری را در کشور شاهد بودیم، اظهار کرد: رشد تکنولوژیک کشور در گرو ارتباط مستمر مراکز صنعتی با محافل علمی و دانشگاهی است.


وی با اشاره ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها، افزود: محققان دانشگاهی قادر هستند که ماهواره‌های مخابراتی را در مدار قرار دهند؛ چنین فناوری‌هایی از نیازهای فناوری که در کشور وجود دارد بالاتر است.


استاندارد تهران با اشاره به چالش موجود در کشور در زمینه تأمین کاغذ کارت‌های ملی، اظهار کرد: اعلام شد که کاغذهای این کارت‌ها در کشور قابل تولید نیست و با مراجعه به شرکت‌ها مشاهده کردیم که در کشور امکان تولید کاغذهای کارت‌های ملی وجود دارد.


محسنی‌بندپی تأکید کرد: کشوری که در همه ابعاد تحت‌فشار و تحریم قرار دارد، باید نسبت به تقویت دانشگاه‌ها اقدام کند.


وی با اشاره به بودجه‌های انقباضی در کشور افزود: بودجه سال 97 تهران نسبت به اعتبارات سال 96 به میزان 56 درصد رشد منفی داشته و این در حالی است که 17 درصد از جمعیت کشور در این شهر ساکن هستند.


محسنی‌بندپی ادامه داد: نگاه استانداری به محافل دانشگاهی و هزینه کرد در این مراکز، نگاه هزینه محور نیست؛ بلکه سرمایه‌گذاری است و در خصوص تأمین زمین برای سایت دوم دانشگاه صنعتی امیرکبیر، آماده همکاری هستیم و در این خصوص به‌زودی جلسه‌ای با مدیرکل منابع طبیعی استان برگزار می‌کنم.


انتهای پیام/4123/4118/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب