دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 اسفند 1397 - 12:37
وزیر کشور:

بسیاری از عوامل نارضایتی عمومی اقتصادی نیست

وزیر کشور گفت: بسیاری از عواملی که در جامعه سبب نارضایتی عمومی می‌شود، اقتصادی نیست.
کد خبر : 365086
4bn479d29f8ef3z4ga_800C450.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه زنان و خانواده گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، عبدالرضا رحمانی‌‌‌فضلی پیش از ظهر امروز در صدوچهاردهمین جلسه شورای اجتماعی کشور  که در محل وزارت کشور برگزار شد، گفت:  ایجاد شرایط افزایش نشاط اجتماعی یک موضوع اصلی و مهم است که در شورای  اجتماعی مطرح است و باید برای افزایش نشاط، زمینه‌سازی و بسترسازی کنیم و پرداخت این موضوع از زوایای مختلف ضروری است.


وزیر کشور با اشاره به اینکه نشاط در واقع یک ثبات و آرامش و رضایتمندی درونی است، عنوان کرد:  در واقع آرامش درونی می‌تواند به عنوان نشاط نمود بیرونی داشته باشد.


وی اضافه کرد:  انسان ذاتاً بی‌قرار بوده و خصوصیت  آن کمال‌گرایی است؛ به‌همین ‌جهت در راستای کمال حرکت می‌کند و نشاط اجتماعی می‌تواند این حرکت را تسهیل کند.


رحمانی فضلی با اشاره به اینکه ادراکات مردم توسط بسیاری از گروه‌ها و رسانه‌ها دستکاری شده است، ادامه داد: نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که باورهای فردی با پنداشت‌های اجتماعی تفاوت زیادی دارد؛ پنداشت  اجتماعی تحت تأثیر افکار عمومی و رسانه‌ها است و  در واقع ما در بحث نشاط با روح انسان روبه‌رو هستیم.


وی با تأکید بر اینکه موضوعات اقتصادی به عنوان عاملی برای عدم نشاط اجتماعی یاد می‌شود، خاطرنشان کرد: این موضوع با نمونه‌های مطرح‌شده متناقض است زیرا بسیاری از افراد وجود داشتند که شرایط اقتصادی مضاعفی داشته اما نشاط اجتماعی نداشتند و فقر نیز نمی‌تواند عاملی برای عدم نشاط باشد زیرا  نمونه‌ها نشان داده که افرادی بودند که شرایط مالی مثبتی نداشتند اما با وجود آن توانستند قناعت را در وجود خود نهادینه کنند و در زندگی نشاط داشته باشند.


وزیر کشور با بیان اینکه شورای اجتماعی کارگروهی در حوزه روانشناسی تشکیل داده و برنامه‌های میان‌مدت و درازمدت برای عملی کردن آن در نظر گرفته است، ادامه داد: پیشنهاداتی در شورای اجتماعی مطرح شد که قابل اجرا است و همه دستگاه‌ها در این حوزه وظیفه دارند که در بحث ایجاد نشاط اجتماعی همکاری داشته باشند.


رحمانی فضلی گفت: بسیاری از عواملی که سبب نارضایتی می‌شود اقتصادی نیست؛ روزانه بیش از ۵ میلیون مراجعه به ادارات داریم اما با این وجود تعداد زیادی از آن‌ها با نارضایتی برمی‌گردند و آن هم به دلیل عدم رضایت از کارهای انجام‌شده است. یکی از راه‌هایی که می‌توانیم این شرایط را تغییر دهیم، استفاده از فناوری است که ساز و کار آن در درازمدت فراهم می‌شود.


وزیر کشور با اشاره به اینکه القائات برخی از رسانه‌ها در روحیه نشاط اجتماعی مؤثر است، ادامه داد: صدا و سیما می‌تواند در این میان نقش مهمی ایفا کند. مشارکت‌جویی و نشاط عمومی و اوقات فراغت می‌توانند از مسائلی باشند که در صدا و سیما مطرح  شوند و این نشاط را گسترش دهند. 


رحمانی فضلی افزود: کشور ما جغرافیایی متنوعی با اقوام مختلف دارد. در عین داشتن تنوع، نوعی وحدت نیز در بین مردم وجود دارد و این موضوع زیبایی خاصی دارد. اگر شبکه ملی بتواند بازتاب مناسب از نشاط در نقاط مختلف داشته باشد، می‌تواند در افزایش نشاط تأثیرگذار باشد.


وی با تأکید بر اینکه بحث نشاط باید خودجوش و مردمی باشد، افزود: نباید این موضوع به‌صورت رسمی و دولتی مطرح شود بلکه مشارکت مردم در این امور باید اجرا شود؛ ما نیز باید زمینه‌سازی انجام دهیم و بستر آرامش را برای مردم فراهم کنیم؛ در واقع باید تأکید کرد این موضوع  بُعد پیشگیرانه و درمانگری در بحث آسیب‌های اجتماعی دارد.


انتهای پیام/ ۴۰۸۷/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب