ضرورت تقویت تعامل بین دولت، صنعت و دانشگاه در اکوسیستم نوآوری
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه یزد، محمدصالح اولیا در آیین اختتامیه بیست و یکمین کنگره ارتباط میان دولت، صنعت و دانشگاه که با حضور جمعی از مسئولان کشوری، استانی و دانشگاهی در دانشگاه یزد برگزار شد، با بیان ضرورتِ یافتنِ روشهای تقویتکننده ارتباط بین دولت، صنعت و دانشگاه، بستر و زمینه جستجوی این تعامل نهادی را در اکوسیستم نوآوری دانست.
وی اظهار کرد: تجارب چند سال اخیر نشان میدهد چنانچه این ارتباط شکل بگیرد نیازی به ایجاد روابط بهصورت دستوری و اجباری نخواهد بود و فرآیندها و روندها بهصورت طبیعی عمل خواهند کرد که ارتباطات نهادی نیز خودبهخود محقق میشود.
رئیس دانشگاه یزد ادامه داد: هدف اصلی از برقراری ارتباط نهادی بین این سه بخش تبادل ارزش است که هدف نهایی این تبادل ارزش نیز توسعه استان و در سطح کلان توسعه کشور است.
در این نشست محمدجواد دهقانی رئیس مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری و سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) با ارائه سخنرانی خود در باب علمسنجی و ارتباط میان دولت، صنعت و دانشگاه، این محور را جزء یکی از سیاستهای بالادستی دانست که هدف آن تولید ارزش و ثروت از طریق علم است.
وی همچنین به بررسی انگیزههای دانشگاه و صنعت از برقراری ارتباط با یکدیگر پرداخت.
در این مراسم محمدعلی طالبی استاندار یزد نیز با ابراز خرسندی از برگزاری این کنگره در یزد، اهمیت این رویداد را در توجه ویژه به مسائل و معضلات کشور دانست.
وی با بیان اینکه ارتباط و تعامل سازنده میان سه بخش دولت، صنعت و دانشگاه موجب توسعه هرچه بیشتر کشور میشود، یزد را نمونه خوبی از این تعامل دانست و گفت: تعامل و ارتباط میان این سه بخش در استان یزد بهخوبی صورت گرفته است و این مسئله موجب شده دانشگاه یزد بتواند روند توسعه را شتاب بخشد.
طالبی با اشاره به لزوم بررسی سیاستهای اتخاذشده در هر دوره بیان کرد: باید با نگاهی به گذشته سیاستهای خود را مورد ارزیابی قرار داده و با برجسته کردن نقاط مثبت و از بین بردن نقاط ضعف بتوانیم سیاستهای بهتری را در راستای توسعه کشور به کار بگیریم.
وی سیاستگذاری، راهبری و هدایت را از وظایف دولت در این راستا دانست و خواستار تعامل بیشازپیش این سه نهاد شد.
انتهای پیام/4118/ 4007/پ
انتهای پیام/