دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۶
عصر امروز رخ داد؛

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه‎های جندی‌شاپور دزفول و ایروان

هم‌زمان با اختتامیه دومین کنگره بین‌المللی جندی‌شاپور، تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه جندی‌شاپور دزفول و دانشگاه ایالتی ایروان به امضاء رسید.
کد خبر : ۳۶۴۴۳۱
1551277553-photo-2019-02-27-17-29-37.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت علوم، محمدرضا عصاری عصر امروز، چهارشنبه در حاشیه اختتامیه  دومین کنگره بین‌المللی جندی‌شاپور،گفت: بعد از ثبت دانشگاه جندی‌شاپور در یونسکو یک تفاهم‌نامه بین دانشگاه جندی‌شاپور دزفول و دانشگاه ناپل امضا شد و امروز نیز دومین تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه ایروان امضا شد.


وی اظهار کرد: امیدواریم این زنجیره ارتباط جندی‌شاپور با دانشگاه‌های جهان تداوم یابد؛ در حوزه علم هیچ مرز سیاسی مانع دانشمندان و افرادی که برای صلح و آرامش و آسایش مردم تلاش می‌کنند، وجود ندارد.


رئیس دانشگاه جندی‌شاپور بیان کرد: امیدواریم در آینده پرچم همه کشورها به نمایندگی از جندی‌شاپور باستان در اینجا به اهتزاز درآید.


واردان واسکانیان شرق‌شناس و عضو هیئت‌علمی دانشگاه ایالتی ایروان نیز امضای این تفاهم‌نامه را به فال نیک گرفته و عنوان کرد: وظیفه خود می‌دانیم جو و محیط دانشگاه را برای توسعه روابط گسترش دهیم؛ ارمنی‌ها و عیلامیان دو قوم هستند که در فرهنگ و تمدن تاریخی مقاومت کردند و از دوران باستان تاکنون در جوار هم زندگی می‌کنند.


وی اظهار امیدواری کرد با امضای این تفاهم‌نامه روابط بین دو دانشگاه توسعه یابد.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

آیین اختتامیه دومین کنگره بین‌المللی جندی‌شاپور دزفول برگزار شد


آیین اختتامیه دومین کنگره بین‌المللی جندی‌شاپور دزفول عصر امروز، چهارشنبه با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.


غلامرضا غفاری در این آیین با بیان اینکه دانشگاه هویت یک جامعه است و جامعه باید به این نهاد افتخار کند، تصریح کرد: عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه جهان به جندی‌شاپور جای مباهات دارد؛ وقتی این قدمت به‌جایی چون دانشگاه به‌عنوان کانون آزادگی، عقل و عظمت پیوند می‌خورد اهمیت آن دوچندان می‌شود.


وی تصریح کرد: دانشگاه را به‌مثابه یک‌نهاد می‌شناسیم که تاریخ‌مند است و سنت فکری دارد، یک‌نهاد به دلیل جایگاهی که دارد جامعه را تعریف می‌کند؛ خاستگاه دانشگاه شهر بوده و حیات و مناسبات بعدی یک شهر درگرو فعالیت و تلاش دانشگاه است، اگر دانشگاه نتواند در مناسبات شهر خود سهمی داشته باشد، دانشگاه نیست.


معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم  در پایان سخنان خود گفت: دانشگاه اجتماعی، جامعه خود را می‌شناسد و می‌سازد و از جامعه‌اش جدا نیست؛ چنین دانشگاهی می‌تواند با دانشگاه‌های دیگر ارتباط بگیرد و این‌چنین است که دانایی را تولید می‌کند.


انتهای پیام/۴۱۱۵/ ۴۱۲۲/


ارسال نظر