آزمایشگاههای دانشگاه آزاد اسلامی 24 ساعته میشوند
دکتر داوود ثمری در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره تجاری سازی سامانه آزمایشگاههای دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: «یکی از اهدافی که موجب راه اندازی سامانه آزمایشگاههای دانشگاه آزاد شده، درآمدزایی است. به اصطلاح باید بگوییم ما چگونه میتوانیم از پتانسیل و ظرفیتهایی که در آزمایشگاههای دانشگاه آزاد وجود دارد استفاده بهینه کنیم؟»
رئیس مرکز توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد با اشاره به فعالتر کردن آزمایشگاههای دانشگاه آزاد گفت: «ساها قصد دارد آزمایشگاههای دانشگاه آزاد را به صورت 24 ساعته فعال نگه دارد. رویکردی که در گذشته نسبت به آزمایشگاههای دانشگاه وجود داشت اینگونه بود که دانشجویان صرفا برای دروس مرتبط، از تجهیزات استفاده کنند و بعد از ساعت اداری هم آزمایشگاه تعطیل شود. اما این نگاه عوض شده تا از این امکانات استفاده بهینهتری صورت گیرد.»
وی با تاکید بر اینکه دستگاهها و تجهیزات آزمایشگاهی نباید معطل ساعات اداری باشند، ادامه داد: « آزمایشگاه باید شبیه به یک کارخانه به صورت شبانه روزی فعال باشد، که همین موضوع مسبب درآمدزایی درون سازمانی خواهد بود.»
ثمری کار شرکتهای دانش بنیان ارائه خدمات آزمایشگاهی را ارائه علمی خدمات خواند و افزود: «واحدها و افراد جهت تاسیس شرکتهای دانش بنیان خدمات آزمایشگاهی باید به دنبال مشتری و ارائه خدمات در سطح جامعه باشند، تا دانشگاه به عنوان عرضه کننده خدمات آزمایشگاهی به جامعه علمی معرفی شود.»
رئیس مرکز توسعه فناوری دانشگاه آزاد در پایان تصریح کرد: « تجاری سازی ساها از طریق ارائه خدمات علمی محقق میشود و راه اندازی شرکتهای دانش بنیان در این زمینه میتواند تاثیر زیادی داشته باشد. تاکنون جلسههایی در جهت تاسیس این شرکتها با معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری هم برگزار شده تا این مسیر تسهیل شود.»
انتهای پیام/