دانشگاهها فلسفه وجودی و شخصیتی حضرت زهرا (س) را ترویج دهند
مهدی باقری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بندرعباس با اشاره به سالروز تاریخی ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و نامگذاری این روز بزرگ بنام مادر و روز زن اظهار کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) نمونه یک زن کامل و برجستهای است که توانست برای همسرش یک همسر فداکار و نمونه و برای فرزندانش یک مادر مهربان و کوشا باشد.
وی با اشاره به آیات کلامالله مجید و احادیث ائمه اطهار(ع)، مرتبه و مقام زن را بالاترین مقام در دین مبین اسلام خواند و افزود: دین اسلام، زن را به عنوان موجودی با احساس، عاطفه و فداکار میشناسد که میتواند نقش بزرگ و شگرفی در تربیت و تعلیم فرزندان یک جامعه بازی کند.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، مسئولیت مادران را در این برهه زمانی حساس و مهم خواند و تأکید کرد: در این برهه زمانی که هجمههای دشمن برای فروپاشی بنیاد خانواده و از بین بردن فرهنگ اسلامی به کار گرفته شده، مسئولیت تربیت و تزکیه فرزندان نیز به همان اندازه بیشتر و حساستر شده است.
باقری، به کار بستن روشهای جذاب و نوین فرهنگی را همراه با مشارکت دادن جوانان در امور فرهنگی موفقیتآمیز قلمداد کرد و یادآور شد: حضور پرشور جوانان در عرصههای مختلف فرهنگی موجب میشود تا آنان هم مسائل فرهنگی را به خوبی بشناسند و هم خود را نسبت به اجرای این برنامهها مقید بدانند.
وی به نقش بانوان در راستای رسیدن به جامعه متعالی مهم خواند و متذکر شد: رسیدن به زندگی متعالی بدون حضور بانوان یک جامعه تقریباً غیرممکن است و این ضرورتی است که دین اسلام به طور کامل به آن پرداخته است.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، استحکام بنیان خانواده را بر مبنای محبت، دوستی، صمیمیت و راستگویی استوار دانست و تشریح کرد: اگر بنیاد خانواده براساس موازین اسلامی شکل بگیرد فروپاشی این خانواده تقریباً به صفر میرسد.
یاقری، زنان را نقشآفرین عرصه تعلیم و تربیت خواند و گفت : جامعه براساس تعلیم و تربیت فرزندان شکل میگیرد و این میتواند نقش زنان و مادران را در جامعه حساس و مهم جلوه دهد.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/