دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 اسفند 1397 - 07:24
فراز شکری در گفتگو با آنا:

کسب سهمیه دوچرخه‌سواری المپیک نیازمند قهرمانی در آسیاست

ملی‌پوش دوچرخه‌سواری کوهستان گفت: برای کسب سهمیه المپیک، حتماً باید در مسابقات قاره‌ای برنده عنوان نخست شویم.
کد خبر : 363642
فراز شکری2.jpg

فراز شکری در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، اظهار کرد: پس از بازی‌های آسیایی تمرینات خود را آغاز کردم و در حال حاضر فصل بدنسازی‌ام رو به‌پایان است. تا چند روز دیگر هم مسابقات دوچرخه‌سواری قطر آغاز می‌شود که یکی از تورنمنت‌های کلاس سه دوچرخه‌سواری جهانی است. این رقابت‌ها تک‌مرحله‌ای است و پس از آن نیز نوبت به مسابقات هفت مرحله‌ای هند می‌رسد. در این مسابقات هم بنا بر دعوتی که فدراسیون دوچرخه‌سواری هند از من به‌عمل آورده است، در مسابقات شرکت می‌کنم. پس از این مسابقات هم راهی اروپا می‌شوم زیرا امسال باید برای کسب سهمیه المپیک تلاش کنم.


وی افزود: در این مدت برای آماده‌سازی خود دو هفته‌ای را مهمان هیئت دوچرخه‌سواری بوشهر بودم و با هماهنگی فدراسیون دوچرخه‌سواری در هتل ورزش بوشهر حضور داشتم. بعد از آن‌که تمرینات پایه خود را انجام دادم و آن‌گاه به‌تهران آمدم. امروز هم راهی قطر می‌شوم تا در این مسابقات شرکت کنم. طی یک ماه فرصتی که تا مسابقات هند باقی مانده است، لازم است که تمریناتی با محدوده ضربان قلب بالاتر انجام دهم.


ملی‌پوش دوچرخه‌سواری کوهستان درباره مسابقاتی که در این رشته در طول سال برگزار می‌شود، بیان کرد: کلاس سه، پایین‌ترین سطح امتیازبندی مسابقات دوچرخه‌سواری است و بعد از این کلاس، به‌ترتیب کلاس‌های دو و یک قرار دارند. رقابت‌های HC، مسابقات world cup و رقابت‌های world championship دیگر مسابقاتی هستند که به‌ترتیب درجات و امتیازات بالاتری دارند. در تمام این مسابقات، باشگاه‌های دوچرخه‌سواری نیز امکان حضور دارند و تنها در دسته آخر مسابقات ذکر شده است که تنها تیم‌های ملی می‌توانند شرکت کنند. هرچقدر در مسابقات امتیاز بیشتری گرفته شود، با توجه به نتایج، ورزشکاران می‌توانند نزدیک‌تر به خط استارت قرار گیرند و این مسئله می‌تواند کمک بیشتری به‌آن‌ها نماید.


شکری درباره چگونگی کسب سهمیه المپیک گفت: برای کسب سهمیه المپیک دو راه داریم. یکی این‌که کشورمان از نظر امتیازی در بین 24 کشور برتر دنیا قرار گیرد. در این حالت یک سهمیه المپیک کسب می‌کنیم. اما با توجه به شرایط اقتصادی کنونی، امکان اعزام تیم به مسابقات وجود ندارد و مسلماً نمی‌توان نفرات مورد نظر را بدون مشکل به‌ مسابقات اعزام کرد. در این‌حالت تنها می‌توان به‌شکل انفرادی کسب سهمیه کرد.


وی ادامه داد: راه دوم کسب سهمیه این است که دوچرخه‌سواران در مسابقات قاره‌ای خود صاحب عنوان قهرمانی شوند. مسابقات قهرمانی آسیا هم در مرداد در لبنان برگزار می‌شود، البته اگر ورزشکاری از ژاپن قهرمان شود، با توجه به میزبانی این کشور در المپیک 2020، نفر دوم سهمیه المپیک را کسب می‌کند و من هم تلاش می‌کنم در این مسابقات سهمیه المپیک توکیو را کسب کنم.


دوچرخه‌سوار تیم ملی درباره شرایط رقبا و هزینه تجهیزات این رشته بیان کرد: در این مدت فدراسیون برای من سنگ تمام گذاشت و با توجه به امکانات، برنامه‌ای خوب و حساب‌شده داشتم. اخیراً هم جلسه‌ای با خسرو قمری رئیس فدراسیون داشتم و او تلاش فراوانی انجام داد تا بودجه لازم را از وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک تهیه کند. البته تجهیزات ما تنها دوچرخه نیست بلکه از ماساژور گرفته تا مکمل‌هایی که استفاده می‌کنیم همه هزینه‌های خود را دارند. مثلاً نینو شورتر قهرمان سوئیسی این ماده 14 نفر در کنار خود دارد که هفت نفر آن‌ها به‌صورت خصوصی با او کار می‌کنند و هفت نفر دیگر هم در قالب مربیان تیم در کنار او هستند. در چنین شرایطی باید در مسابقات معتبر با چنین رقبایی مسابقه داد که کاری دشوار خواهد بود.


انتهای پیام/4051/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب