مجازات سوءاستفاده از تلفنهای مفقودی به مالکان تلفن میرسد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرکرد، سیدمحمد موسوی صبح امروز در نشست تخصصی با موضوع مزاحمت تلفنی، علل و عوامل و راهکارهای پیشگیری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، هدف از برگزاری این دوره تخصصی را آشنایی دانشجویان و استادان با بزه مزاحمت تلفنی، انواع آن، ضمانت اجرا و راهکارهای پیشگیری از آنها عنوان کرد.
وی گفت: جرم مزاحمت تلفنی جزء 20 جرم اول استان چهارمحال و بختیاری بوده و چند سال گذشته رشد زیادی داشته است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: با توجه به شرایط فعلی لازم بود این دوره تخصصی بهصورت نمادین در یکی از مراکز علمی استان برگزار شود تا بتوانیم انشاالله در مراکز دیگر هم چنین دورههایی را برای آشنایی بیشتر اقشار جامعه برگزار کنیم و راهکارهای پیشگیری از جرم مزاحمت تلفنی را ارائه دهیم.
موسوی یادآور شد: یکی از مواردی که در مزاحمتهای تلفنی با آن مواجه هستیم تلفنهایی است که فاقد هویت هستند و این تلفنها برای سوءاستفادههای فراوان در کلاهبرداری و مزاحمتهای تلفنی ابزاری مهم محسوب میشوند.
وی خاطرنشان کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری به افراد توصیه میکند تا جایی که امکان دارد به تماسهای ناشناس پاسخ ندهند و پیامکهای ناشناس را باز نکنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری افزود: مالک تلفن مفقودی در اسرع وقت باید مفقودشدن تلفن خود را به اطلاع مخابرات برساند در غیر این صورت مجازات سوءاستفاده از تلفنهای مفقودی به مالکان تلفن میرسد.
در پایان این نشست تخصصی با طرح چند سؤال حقوقی در قالب مسابقه از سه دانشجو تجلیل شد.
نشست تخصصی با موضوع مزاحمت تلفنی، علل و عوامل و راهکارهای پیشگیری از آن به همت انجمن حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری و با حضور استادان و دانشجویان بهویژه دانشجویان رشته حقوق در سالن اجتماعات شهید مطهری دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد برگزار شد.
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/