مسئولان بهچشم فرزندخوانده بهدوچرخهسواری نگاه میکنند
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، محمود پراش در گفتگو با آنا درباره اردوهای دوچرخهسواران و برگزاری مسابقات لیگ اظهارکرد: چندی پیش اولین اردوی تیم ملی دوچرخهسواری جاده را بهمدت سه هفته در ماهشهر برگزار کردیم. در این مدت دوچرخهسواران تمرینات هوازی و فشار پایین را بهصورت مداوم انجام دادند. مسابقات دوچرخهسواری جاده قهرمانی آسیا در اوایل اردیبهشت برگزار خواهد شد و ورزشکاران برای این مسابقات مهیا میشوند.
وی افزود: هفته آینده هم مسابقات لیگ برگزار میشود و نفرات برتر این مسابقات نیز به اردوی ملی دعوت خواهند شد. البته محدودیتی در انتخاب نفرات وجود ندارد و سایر ورزشکارانی که در لیگ بدرخشند، میتوانند وارد تیم ملی شوند.
سرمربی تیم ملی دوچرخهسواری درباره اُفت کنونی این رشته در سطح ملی تصریح کرد: در حال حاضر اکثر چهرههای مطرح و باتجربه تیم ملی از مسابقات کنار رفتهاند و به همین خاطر شاهد تغییر نسل دوچرخهسواران هستیم. این اتفاق باید رخ میداد و طبیعی بود که نتایج تیم ملی در مسابقات اخیر افت کند. با اینحال در مسابقات پیست قهرمانی آسیا نتایج ضعیفی نگرفتیم. در مسابقات آتی هم باید به جوانترها فرصت داد تا بتوانند جای باتجربهها را بگیرند.
وی درباره مدعیان کنونی رقابتهای قهرمانی آسیا بیان کرد: در سطح آسیا قبلاً سه ـ چهار تیم در شمار مدعیان بودند. اما در حال حاضر حتی تیمهایی چون هند، قزاقستان و تایلند هم بهجمع مدعیان پیوستهاند و این مسئله کار ما را دشوارتر از قبل ساخته است. ضمن اینکه با توجه به شرایط مالی، دیگر اثری از باشگاههای فعال سالهای قبل در مسابقات کشوری نمیبینیم و این امر، کار را دشوارتر میسازد.
پراش درباره کیفیت دوچرخههای ملیپوشان که قبلاً در بازیهای آسیایی نیز در نتایج آنها تأثیر منفی گذاشت، اذعان کرد: در سالهای گذشته مدالهای زیادی در مسابقات قهرمانی آسیا کسب کردیم. البته در همان زمان هم از نظر وسایل مورد نیاز کسری و کمبود داشتیم. الان هم شرایط مثل قبل است و قطعاً این به سرمایهگذاری کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش بازمیگردد. کمبود وسایل قطعاً روی عملکرد دوچرخهسواران تأثیر میگذارد و باید برای این نقیصه چارهای اندیشید.
وی درباره اینکه برای برطرف کردن این مشکلات چه باید کرد، گفت: امیدواریم که مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک با دید بهتری به ما نگاه کنند. نباید آنها با این دید به دوچرخهسواری نگاه کنند که مثلاً در فلان مسابقه نتیجه نگرفته است، بلکه باید ببینند که این رشته چه تأثیری در جدول توزیع مدالها در مسابقات دارد. دوچرخهسواری همواره یکی از پرمدالترین رشتهها در مسابقات المپیک و بازیهای آسیایی است.
سرمربی تیم ملی دوچرخهسواری درباره جذب اسپانسر برای مسابقات گفت: امسال در مسابقات آذربایجان، یکسری مراحل مسابقات پخش مستقیم شدند و اگر این اتفاق در مورد سایر مسابقات دوچرخهسواری هم رخ دهد، قطعاً اسپانسرها بیشتر وارد این رشته میشوند و منابع مالی دوچرخهسواری نیز بهبود پیدا میکند.
پراش در خاتمه تصریح کرد: واقعیت این است که مسئولان بیشتر بهعنوان یک فرزندخوانده به دوچرخهسواری مینگرند، اما در کشورهای توسعهیافته، دوچرخهسواری از جمله رشتههای محبوب است که در سراسر جامعه مورد استفاده اقشار مختلف قرار میگیرد. لازم است که نگاه کلی به دوچرخهسواری تغییر کند.
انتهای پیام/4051/ن
انتهای پیام/