راهیابی 15 پروژه دانشآموزان سمای رشت به جشنواره جابربن حیان
محمد نیکپسند در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در رشت، درباره جشنواره منطقهای جابربنحیان اظهار کرد: اهمیت طرح جابربنحیان در این است که دانشآموزان آنچه را که بهصورت نظری آموختهاند در قالب آزمایش، تحقیق، کار عملی و یا دستسازه پیادهسازی کنند.
وی افزود: از ابتدای فراخوان این جشنواره علمی بیش از 6 ماه زمان صرف شد و جلسات متعددی با مدیران، مربیان، دانش آموزان و اولیای مدارس برای حضور پررنگ دانشآموزان سما در این طرح برگزار شد.
معاون سمای رشت جشنواره جابربنحیان را رقابت علمی بین دانشآموزان دوره ابتدایی عنوان کرد و ادامه داد: آثار و پروژههای علمی دانشآموزان دبستان دخترانه سما واحد رشت در حوزههای تحقیق، طبقهبندی، مدل و طراحی و ساخت به داوری گذاشته شد و در نهایت 15 طرح به مرحله منطقهای آموزش و پرورش شهرستان رشت راه پیدا کرد.
نیکپسند اسامی دانشآموزانی که به مرحله منطقهای این جشنواره راه یافتند را برشمرد و اضافه کرد: آمیتیس فرزامصفت با پروژه «خزندگان غولآسا»، رها باقری با پروژه «نوای دلنشین برگها»، دینا مصدقی و نادیا پاکنیت با «گیاهان دارویی» و رستا حمدوی با پروژه «خشنهایدلربا» در بخش طبقهبندی حضور داشتند.
وی ادامه داد: محدثه پورکریمی، ترانه افشاریان و تارا افشاریان با طرح «شمارنده طلا»، بیتا محسنیزاده، فرگل کشاورز، غزاله معنوی با پروژه «خون آشام مهربان» مریم محمدیجوزانی، صبا ملتدوست، رها شفیعی با تحقیق «وقتی مرموز میشود»، صبا حسنپور و فاطمه رحمانیان با پروژه «نادیدنی بینا»، هلنا طیاری و زهرا ضیایی با طرح «عجایب زندگی»، وستا تولمی و عسل وطنخواه با پروژه «مارها و انواع نژادی آن»، سیده پریسا حسنیراد و آرتمیس کوشفر با پروژه «زینت دریا»، آیلین فولادیمقدم و مائده اسکندری با پروژه «زندگی منهای بیماری»، ستایش چناری با طرح «قلعههای اسرارآمیز» دانشآموزانی بودند که در بخش تحقیق در این جشنواره شرکت داشتند.
معاون سمای واحد رشت گفت: آثار دانشآموزان سامینا گل امینی، مارال ظهیری و کیانا رسولی با پروژه «غده حیات بخش» در بخش مدل و حلما شمامی در بخش طراحی و ساخت با پروژه «تولید برق جریان مستقیم» به مرحله منطقهای این جشنواره راه یافتند.
انتهای پیام/4117/4103/
انتهای پیام/