زنگ خطر برای فوتبال بانوان /شکستهایی که نباید تکرار شود
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، تیم ملی فوتبال بانوان سال آینده رقابتهای مهمی را پیشرو دارد، روز گذشته حریفان ایران در مرحله دوم مقدماتی المپیک 2020 مشخص شدند و دختران فوتبال ایران باید با تیمهای چین تایپه، فیلیپین و فلسطین رقابت کنند.
اما شرایط فوتبال بانوان این روزها چندان چنگی به دل نمیزند و نگرانیهایی هم از این بابت به وجود آمده است. تیم ملی فوتبال دختران در تورنمنت چهارجانبه که به میزبانی هند برگزار شد در مقابل تیمهای هند، نپال و میانمار متحمل شکست سنگینی شد. هر چند که خانواده فوتبال بانوان اعتقاد دارند باید به آنها فرصت داده شود و نباید مغرضانه این تیم را نقد کنند، اما با توجه به اینکه تنها پنجماه دیگر تا مرحله دوم مقدماتی المپیک توکیو زمان باقی مانده است، برخی نگرانیها پس از شکست سنگین تیم ملی فوتبال بانوان در تورنمنت چهار جانبه هند به وجود آمد، به خصوص اینکه تیم ایران در این تورنمنت مقابل تیمهایی متحمل شکست شد که از نظر رنکینگی آنها فاصله زیادی با تیم ایران داشتند.
تیم نپال در رنکینگ جهانی رتبه 108 را در اختیار دارد، ولی دختران فوتبال ایران مقابل این تیم با نتیجه سه بر صفر شکست خوردند، این شکست در حالی رقم خورد که تیم ایران در رنکینگ جهانی در رتبه 60 قرار دارد و نسبت به تیم نپال یک سر و گردن بالاتر است، اما با این حال ملیپوشان فوتبال بانوان نتوانستند مقابل نپالیها عملکرد قابل قبولی از خود نشان دهند و متحمل این شکست سنگین شدند. در دو بازی دیگر هم وضعیت به همین صورت بود، تیم هند و میانمار هم در رنکینگ جهانی به ترتیب در جایگاه 62 و 44 جهان قرار دارند اما تیم ملی فوتبال بانوان مقابل آنها متحمل شکست شد.
حالا تیم ملی فوتبال بانوان در مرحله دوم انتخابی المپیک 2020 باید با تیمهای چینتایپه، فیلیپین و فلسطین رقابت کند. طبق رنکینگ جهانی از این سه تیم، تنها رنکینگ تیم چینتایپه بالاتر از تیم ایران است و در جایگاه 40 قرار دارد و دو تیم دیگر، فیلیپین و فلسطین به ترتیب در جایگاه 74 و 106 قرار دارند و به راحتی تیم ملی فوتبال ایران، میتواند آنها را شکست دهد، البته به شرطی که شرایط برای تیم ملی فوتبال بانوان در این چند ماه باقیمانده به خوبی فراهم شود تا مانند تورنمنت هند شاهد شکست ناامیدکننده تیم ایران مقابل حریفان ضعیفتر نباشیم.
ملیپوشان فوتبال بانوان قرار است هشتم اسفند با تیم بلاروس یک مسابقه تدارکاتی داشته باشند و بعد از آن هم اردوهای این تیم به صورت مرتب تا اردیبهشت برگزار خواهد شد. البته ناگفته نماند تا قبل از تورنمنت چهارجانبه هند، چند سالی بود که برای فوتبال بانوان بازی تدارکاتی در نظر گرفته نشده بود و نتیجهاش کسب همین نتایج ضعیف شد و حالا باید دید در این فرصت باقیمانده فدراسیون فوتبال، بانوان را چقدر در اولویت قرار میدهد.
بر هیچکس پوشیده نیست که تیم ملی فوتبال ایران در تورنمنت چهارجانبه کارنامه قابل قبولی از خود بر جای نگذاشت، اما باید این نکته را در نظر بگیریم مگر به تیم ملی فوتبال بانوان چه دادیم که از آنها انتظار بالایی داریم؟ نداشتن بازی تدارکاتی اصلیترین و حداقلترین موضوع است که یک تیم برای آمادگی در میادین بینالمللی باید داشته باشد، اما از آخرین باری که دختران فوتبال در یک بازی تدارکاتی به میدان رفتند چند سالی میگذرد و حالا باید در این چند ماه باقی مانده تا المپیک، مسئولان تا چقدر به حداقلها توجه میکنند و بازیهای تدارکاتی برای این تیم در نظر میگیرند.
انتهای پیام/4051/4057/
انتهای پیام/