راهاندازی مدارس مهارتی در دانشگاه آزاد اسلامی با نگاه حکمتبنیان
حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درخصوص افتتاح مدرسه عالی مهارتی حقوق دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: یکی از امتیازاتی که میتوان از مفهوم حکمت در اسلام و در فلسفه اسلام استفاده کرد، این است که دانشها باید علاوه بر داشتن مبانی، دارای کارکرد مثبت هم باشند. علم، نافع باشد، علمی باشد که گرهگشا باشد و مشکلات مردم را حل کند.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: برخلاف نظری که پراگماتیسمها دارند که عمدتاً به کارکرد توجه میکنند و دغدغه مبانی ندارند و ایدهئالیستهای آلمانی که دغدغه مبانی برایشان وجود دارد، حکمت از یکسو به مبانی و از سوی دیگر به کارکرد نظر دارد.
وی درباره نگاه حکیمانه به علوم و یادگیری مهارت برای دانشجویان خاطرنشان کرد: نگاه حکیمانه به علوم و تبدیل علوم به علوم حکمتبنیان اقتضا میکند که به کشف و یادگیری مهارتها برای دانشجویان در دانشگاهها توجه شود. الان در دانشگاههای ایران تمرکز بر این موضوع است که کتابها آموزش داده شود، لذا وقتی یک دانشجوی حقوق PhD را هم میگیرد، نمیتواند از دانش خود در جامعه بهنحو احسن استفاده کند.
خسروپناه در ادامه با اشاره به نیاز دانشجویان به فراگیری مهارت تصریح کرد: وضعیت کتابمحور بودن در رشتههای دیگر نظیر روانشناسی، اقتصاد و جامعهشناسی نیز وجود دارد؛ بههمینخاطر دانشگاه آزاد اسلامی تصمیم گرفته تا با نگاه حکمتبنیان، مدارس عالی مهارتی را در رشتههای مختلف راهاندازی کند تا دانشجویان بعد از اتمام دوره آموزشی، با کسب مهارت لازم بتوانند وارد بازار کار شوند و از علمشان استفاده کنند.
انتهای پیام/4113
انتهای پیام/