دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 بهمن 1397 - 12:15
مهدوی‌نور خبر داد:

حمایت از پایان‌نامه‌های علوم قرآن و حدیث در حوزه حل معضلات کشور

معاون پژوهشی پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی علوم قرآن و حدیث در حوزه حل معضلات کشور حمایت می‌شود.
کد خبر : 359097
photo_2019-02-06_09-23-29.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، سیدحاتم مهدوی‌نور در حاشیه نخستین کارگاه دانش‌افزایی علوم و معارف قرآنی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها دانشگاهی است که درس روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم را علاوه‌ بر درس‌های مصوبی که شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مصوب کردند، در برنامه‌های درسی خود گنجانده است.


وی ادامه داد: بر همین اساس با توجه به طیف وسیع استادان علوم و معارف قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی، این معاونت 11 دوره دانش‌افزایی علوم و معارف قرآنی برای استادان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور در نظر گرفته که معمولاً هر سه استان در یک جا برگزار می‌شود که طی کارگاه دوروزه شیوه‌های قرائت، تدبر در قرآن، وحیانیت قرآن، آشنایی با قوانین تجوید و ... را آموزش می‌بینند. 


معاون پژوهشی پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: در پایان 11 دوره دانش‌افزایی علوم و معارف قرآن کریم، حدود یک‌هزار نفر از استادان قرآن واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی آموزش‌های لازم را می‌بینند که طی برنامه‌ریزی صورت‌گرفته 15 اسفند سال جاری این دوره‌ها به پایان می‌رسد. 


مهدوی‌نور با بیان اینکه از استادان قرآن حاضر در کارگاه‌ها نیازسنجی موارد آموزشی برای برگزاری کارگاه‌های بعدی صورت می‌گیرد، گفت: پژوهشکده قرآن و عترت همان‌طور که از نامش معلوم است، پژوهشکده‌ای است که از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای کارهای پژوهشی مجوز دارد، اما کارهای پژوهشی پژوهشکده قرآن و عترت، در ارتباط با قرآن و حدیث است. 


وی ادامه داد: بر همین اساس پژوهشکده برنامه‌ریزی و بررسی‌های لازم را برای انجام پژوهش‌های کاربردی و راهبردی در حوزه علوم و قرآن و حدیث کرده است و با 15 محقق برتر در زمینه علوم و قرآن و حدیث که عضو پژوهشکده هستند و با همکاری سایر محققان، طرح‌های پژوهشی در راستای برطرف‌شدن نیازها و معضلات کشور در تمام حوزه‌ها از حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی که مدنظر مقام معظم رهبری است تا حل مشکلات حوزه محیط‌زیست با استفاده از علوم قرآن و حدیث، مدنظر قرار داده که بخشی از آن در حال انجام و مابقی در حال برنامه‌ریزی است. 


معاون پژوهشی پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برای انجام پژوهش‌های راهبردی علوم قرآن و حدیث برای برطرف‌شدن نیازها و معضلات کشور، این نیازها و مشکلات از طریق دستگاه‌ها و نهادهای کشور احصا شده که در مجموع 100 نیاز و معضل جمع‌بندی و پژوهش‌های راهبردی علوم و معارف قرآن بر اساس این 100 مورد صورت می‌گیرد. 


مهدوی‌نور در پایان با بیان اینکه پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در نظر دارد در قالب طرح حمایت از پایان‌نامه تحصیلات تکمیلی علوم قرآن و حدیث در حوزه حل معضلات کشور حمایت‌های لازم را انجام دهد، گفت: این حمایت از محل بودجه فرهنگی دانشگاه آزاد تأمین می‌شود که خوشبختانه موافقت این طرح به امضای دکتر کلانتری رسیده و به واحدها ابلاغ شده است و همچنین در این راستا محدودیت بودجه نداریم و تصمیم را برعهده واحدها گذاشته‌ایم ولی برای پایان‌نامه مقطع ارشد تا سقف 3 میلیون تومان و برای مقطع دکتری 6 میلیون تومان کمک صورت می‌گیرد.


انتهای پیام/4103/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب