لزوم انتقال و آموزش اثرگذار مباحث قرآنی به دانشجویان
عبدالحسین بهرامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اراک، با بیان اینکه نخستین کارگاه دانشافزایی علوم و معارف قرآنی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی از بدو تأسیس تاکنون دستاوردهای خوبی در فعالیتها و برنامههای قرآنی داشته است که میتوان به فعالیتها و برنامههای پژوهشکده قرآن و عترت اشاره کرد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در رشته علوم و معارف قرآنی اساتید متعددی دارد، به منظور دانشافزایی استادان برای نخستین بار کارگاه دانشافزایی علوم و معارف قرآن توسط پژوهشکده قرآن و عترت طراحی شد که در این دوره 16 ساعته مباحث و سرفصلهای آموزشی نوین در حوزه علوم و معارف قرآن به استادان آموزش داده شد.
مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک تصریح کرد: در این دوره اشکالات و غلطهایی که در کتاب روخوانی و روانخوانی موجود است، به مسئولان مربوطه پژوهشکده توسط استادان شرکتکننده اعلام خواهد شد که پس از بررسی لازم این اشکالات در چاپ جدید برطرف خواهد شد.
بهرامی با بیان اینکه این کارگاهها در سراسر کشور ویژه استادان علوم و معارف قرآنی در حال اجراست، گفت: این کارگاه به مدت دو روز به میزبانی واحد اراک برای استادان علوم و معارف قرآن استانهای مرکزی، همدان و قم برگزار شد که در مجموع 43 نفر از اساتید خانم و آقا در این کارگاه حضور یافتند.
وی با اشاره به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: انقلاب بر پایه و مبانی علوم قرآن شکل گرفته است و برهمین اساس برای آشنایی و انس بیشتر دانشجویان و جوانان باید مباحث قرآنی به شیوه اثرگذار به آنان انتقال و آموزش داده شود که نقش اصلی این مهم برعهده استادان علوم و معارف قرآن است.
مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در پایان با یادآوری فعالیتهای متنوع این واحد دانشگاهی در توسعه و تعالی فعالیتهای قرآنی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک یکی از موفقترین واحدهای دانشگاهی آزاد اسلامی در فعالیتهای قرآنی است بهطوری که استادان، دانشجویان و کارکنان واحد دانشگاهی در جشنوارهها و مسابقات قرآنی در سطح استانی و کشوری رتبههای برتر را از آن خود کردهاند.
انتهای پیام/4103/
انتهای پیام/