ویژگی برجسته انقلاب اسلامی تأثیرپذیری از فرهنگ شهادت است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لارستان، مراسم عزاداری حضرت فاطمه زهرا(س) و سمینار نقش ولایتفقیه در روند پیروزی انقلاب اسلامی روز گذشته با حضور رئیس، اعضای هیئت رئیسه و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد در نمازخانه شهید آگاه این واحد دانشگاهی برگزار شد.
در این مراسم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان ضمن تسلیت ایام فاطمیه(س) گفت: امروز گرد هم آمدیم تا به جهانیان اعلام کنیم که تمام تبلیغات و ترفندهای شیطانی دشمن برای جدا کردن مردم از آموزههای دینی و اسوههای حسنه که در اهل بیت پیامبر نمود پیدا میکنند، ناموفق بوده و مردم بیشتر از گذشته، مهر و علاقه خود را به این بزرگواران نشان دادهاند.
مهدی زارع با بیان این موضوع که زهرای مرضیه به عنوان نخستین شهید راه ولایت و جلودار پاسداری از ارزشهای بزرگ انسانی و ولایی بود، اظهار کرد: این بانوی عظیمالشأن، نهتنها الگویی برای زنان بلکه برای بشریت و حتی آزادیخواهانی با هر آئین، مسلک و مرامی است.
وی ادامه داد: این بانوی بزرگ اسلام با سخنرانیهای غرای خود در دفاع از امیرمؤمنان به همه ما نشان داد که در راه ولایت و امامت نهتنها باید فعالانه سخن گفت، بلکه باید از جان شیرین خود هم گذشت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان متذکر شد: یکی از امتیازات و برجستگیهای انقلاب اسلامی، متأثر بودن آموزههای آن از فرهنگ سرخ شهادت است که خود برگرفته از مرام سیدالشهدا و مادر بزرگوارشان حضرت زهرا(س) است.
زارع با بیان اینکه حضرت زهرای مرضیه و فرزندان ایشان بهحق بنیانگذار عقیدتی تمام انقلابهای صالحان و مستغصفان تاریخ بودهاند، اظهار کرد: ولایتفقیه که خود شعبهای از ولایت رسولالله و ائمه معصومین است، برخاسته از احادیث و روایاتی است که متأثر از منهج نبوی و آموزههای علوی است و در این راستا جامعه قطعاً باید توسط فقیهی که آگاه به زمانه باشد و زمان و مکان را به خوبی شناخته و اجتهاد کند، مدیریت شود تا احکام مدنی، جزایی، عمومی و حتی بینالمللی آن منطبق بر سنت پیامبر و سیره صالحین و اهل بیت باشد.
وی با بیان این موضوع که امام راحل آن مواردی را كه برای عزیزساختن ایشان نزد تودههای مسلمان به عنوان یك قهرمان واقعی در سنت اسلامی لازم بود، دارا بودند، عنوان کرد: صداقت شخصی استثنایی و خودخواهنبودن در روش زندگی، اراده و توانایی یك رهبر قدرتمند، جرأت باورنكردنی و استواری برابر مشكلات بزرگ، ظرفیت فوقالعاده برای مقاومت و همدلی با رنجبران و پابرهنهها و لگدمالشدههای اجتماع و ارتباطات مجذوبكننده از ویژگیهای معمار کبیر انقلاب بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این نکته که امام راحل فقیهی بودند که اندیشههای بزرگ متأخرانی همچون ملااحمد نراقی (رضوانالله علیه)، آیتالله العظمی نائینی (رضوانالله علیه) و شیخ مرتضی انصاری (رضوانالله علیه) را در عرصه عمل پیاده کرد و حکومتی مبتنی بر ولایتفقیه تشکیل داد که هنوز خواب مستکبران عالم را آشفته کرده است، گفت: در این دوران وظیفه ماست که با بیان شیوا و رسا به تبیین تئوریک این اندیشه پرداخته و با استناد به علومدینی و تأکید بر مفهوم شوری و مردمسالاری، این تفکر ناب را تقویت و از هجوم دشمنان مکار و یا دوستان نادان محافظت کنیم.
زارع خاطرنشان کرد: در این راستا تعبیر بسیار دقیق رهبر معظم انقلاب مبنی بر خلق واژه (مردمسالاری دینی) خود گویای توجه ویژه رهبر معظم انقلاب به مسائل و موضوعات مهم است که میتواند نیازهای جامعه امروزی را دربر گرفته و شاهکلیدی برای تلفیق جمهوریت و اسلامیت در نظام جمهوری اسلامی ایران باشد.
در این مراسم معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان ضمن تشکر از حضور کارکنان دانشگاه در مراسم دهه فجر انقلاب اسلامی اظهار کرد: انقلابی که با رهبری امام راحل در سال 57 پایهگذاری شد، منشأ بیداری مردم ستمدیده و آزاده جهان شد و خواب شیرین استکبار جهانی در سلطه بر مستضعفان را بر هم زد.
عبدالله عباسی ادامه داد: امام راحل معنای قدرت را نهتنها در جهان اسلام بلكه در كل جهان تغییر داد و قدرتی كه قبل از او متكی بر منابع و منافع مادی بود، پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، تبدیل به احترام به عقاید، پرورش افكار و اطلاعرسانی شد.
وی در خاتمه از پرسنل واحد و مردم ولایی و همیشه در صحنه لارستان بزرگ خواست تا با خلق حماسهای دیگر، همگام با مردم همیشه قهرمان ایران اسلامی در راهپیمایی 22 بهمن حضوری بهیادماندنی داشته باشند و با امام و مقتدای خود تجدید میثاقی دوباره کنند.
انتهای پیام/4103/
انتهای پیام/