دانشگاه آزاد مهمترین مؤلفه تأثیرگذار در پیشرفت آموزش عالی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از گناباد، مجتبی حسنزاده صبح امروز در جلسه پرسش و پاسخ علمی با موضوع انقلاب اسلامی، توسعه آموزش عالی و دستاوردهای علمی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد برگزار شد، هدف از برگزاری این جلسه را تبیین و ارزیابی دستاوردهای علمی انقلاب اسلامی در شهرستان عنوان کرد.
وی گفت: در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با اینکه همه دستگاهها و ارگانها وظیفه دارند دستاوردها، عملکرد و کارنامه خود را ارائه کنند، میطلبد با نگاه ویژه دستاوردها و آنچه در طول چهار دهه به دست آمده است، مورد ارزیابی قرار گیرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد افزود: پس از اینکه ستاد برگزاری دهه فجر انقلاب اسلامی گناباد، مسئولیت کمیته دستاوردهای علمی شهرستان را به به این واحد دانشگاهی محول کرد در جلسهای که با حضور رؤسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی شهرستان داشتیم، مقرر شد نشست علمی و تخصصی با موضوع انقلاب اسلامی توسعه آموزش عالی دستاوردهای علمی برگزار کنیم.
وی اضافه کرد: در این جلسه و دیگر نشستهای علمی علاوه بر بیان دستاوردها و ارزیابیهایی که صورت میگیرد، باید بررسی شود که آیا آنچه در دانشگاهها کار شده و اتفاق افتاده همان خواستههای انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی است و آیا منویات، تأکیدات و دغدغههای مقام معظم رهبری مورد لحاظ قرار گرفته و یا اینکه با اهداف عنوان شده فاصله داریم.
حسنزاده خروجی و نتایج این نشستها و جلسات را برطرفکردن موانع و مشکلات علمی و آموزشی و رسیدن به اهداف مورد نظر رهبری و انقلاب دانست.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد خاطرنشان کرد: به تبع آموزش عالی نیز همانند بسیاری از حوزهها در طول 40 سال گذشته شاهد فراز و فرودهای زیادی بوده اما با توجه به هشت سال جنگ تحمیلی، تحریمها، فشارها و تهدیداتی که دشمنان علیه ملت و نظام مقدس جمهوری اسلامی به راه انداختهاند، طبق آمار و ارقامی که مجامع علمی بینالمللی ارائه کردهاند، میبینم که در تولیدات علمی و مقالات در چند سال گذشته در منطقه همیشه رتبه نخست از آن ما بوده است.
حسنزاده دانشگاه آزاد اسلامی را مولود و پرورشیافته انقلاب اسلامی دانست و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از مهمترین دستاوردهای علمی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و یکی از مهمترین مؤلفههای تأثیرگذار در پیشرفت آموزش عالی در کشور محسوب میشود، دانشگاهی که خدمات آن نه فقط سبب گسترش آموزش عالی در جای جای کشور شده و فرمان امام راحل برای آموزش همگانی در کشور محقق شد بلکه در آبادانی مناطق محروم هم تأثیرگذار بوده است.
وی از گناباد بهعنوان شهرستانی نام برد که تا پیش از انقلاب از داشتن دانشگاه و یا مرکز آموزش عالی محروم بوده و با پیروزی انقلاب اسلامی و تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد بهعنوان نخستین مرکز آموزش عالی در خرداد 1364، رؤیای تحقق آموزش عالی در گناباد به واقعیت پیوست.
عضو هیئت علمی دانشگاه حکیم سبزواری نیز گفت: استقلال نداشتن، مستعمره و وابستهبودن رژیم طاغوت و سران رژیم به بیگانگان از مهمترین عوامل سقوط حکومت دیکتاتوری پهلوی بود.
امین کوشکی به عقبماندگیهای آموزش عالی در قبل از انقلاب پرداخت و افزود: در قبل از انقلاب در بسیاری از حوزهها از جمله تولید علم، مجامع بینالمللی و دیگر کشورها، جایگاهی برای ایران در دنیا متصور نبودند.
وی با بیان اینکه چنانچه در حوزه کارآمدی فرصتها را در نظر گرفته و با تهدیدات و مشکلاتی که فراروی ما بوده است، آن را مقایسه کنیم نتیجه میگیریم که کارهای اصولی و اساسی بسیار خوبی در تمام حوزهها صورت گرفته است.
کوشکی اظهار کرد: باید حل مشکلات در حوزه کارآمدی، تعامل نخبگان ابزاری و فکری ارتقا یابد و دانشگاهها باید بر روی مسئله محوری برای حل مسائل و مشکلات در حوزههای اجتماعی، اقتصادی، فنی و فرهنگی تمرکز کنند.
به گزارش آنا، شرکتکنندگان در این نشست نیز به بیان سؤالات، دیدگاهها و نکتهنظرات خود پیرامون موضوع جلسه پرداختند.
انتهای پیام/4121/4103/
انتهای پیام/