دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 بهمن 1397 - 14:28
حجت‌الاسلام حسینی:

ارزش واقعی حضور در مراسم عزاداری الگوگرفتن از اهل‌بیت است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر گفت: ارزش واقعی حضور در مراسم عزاداری اهل‌بیت(ع) الگوگرفتن از سلوک رفتاری آنان است.
کد خبر : 358867
IMG_6578.JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، حجت‌الاسلام سیدمرتضی حسینی صبح امروز در مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با تسلیت شهادت این بانوی بزرگوار گفت: یکی از باورهای  اصلی همه مسلمانان به‌ویژه شیعیان درباره منشأ خلقت انسان‌ها این است که علت وجود خلقت زمین، آسمان و موجودات به‌دلیل وجود انوار مقدسه اهل بیت(ع) است.


وی با تأکید بر اینکه توسل و تمسک به اهل بیت(ع) وجوهی دارد، اظهار کرد: دلیل خلقت، واسط فیض، طریق نجات همه انسان‌ها اهل بیت(ع) هستند، همانگونه که در حدیث قدسی می‌فرماید: ای پیامبر اگر تو نبودی، نه فقط انسان بلکه آسمان و زمین و موجودات در آن را نیز خلق نمی‌کردم و اگر علی (ع) نبود، تو را نیز خلق نمی‌کردم و اگر فاطمه(س) نبود، نه تو و نه علی را نمی‌آفریدم. پروردگار با این موضوع به واسطه وجود حضرت فاطمه(س) بر سر پیامبر منت می‌گذارد.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه در باب ارزش و منزلت حضرت فاطمه زهرا(س) روایات، احادیث و کتب فراوانی نوشته و بیان شده است، تصریح کرد: تجسم این جایگاه خارج از باور ماست و شاید عظمت این بانوی بزرگوار تا روز قیامت درک نشود.


حسینی با بیان اینکه شیوه عبادت این بانوی بزرگ اسلام زبانزد خاص و عام بود، اظهار کرد: زمانی که ایشان به عبادت می پرداختند، از شدت خوف الهی شانه‌های مبارکشان می‌لرزید و بر اساس روایت امام حسین(ع) پاهای مبارکشان از شدت قیام، متورم می‌شد که در این زمان پروردگار به این دلیل به ملائک خود مباهات می‌کرد.


وی در باب بخشندگی حضرت زهرا(س) بیان کرد: بخشندگی و انفاق زمانی مورد پذیرش الهی قرار می‌گیرد که انسان از مال و دارایی که دوست داشته و به آن تعلق دارد، انفاق کند همانند حضرت زهرا که در شب عروسی خود، پیراهنی که پدر بزرگوارشان برایشان خریده بود و فقط لباس تازه ایشان بود به مستمند هبه کرد.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه پیامبر فرمودند که اگر قرار بود تمام محاسن و خوبی‌های دو عالم به‌صورت انسان خلق شود، قطعاً به شکل دخترم فاطمه خلق می‌شد، عنوان کرد: خلقت فاطمه (س) قبل از خلقت زمین و آسمان بود و خداوند پیش از هر خلقتی، نور فاطمه را آفریده بود، در این هنگام شخصی سؤال پرسید که پس جنس وجود حضرت فاطمه از انسان نیست که پیامبر پاسخ داد: فاطمه حوریه‌ای بهشتی از جنس بشر است.


حسینی با بیان روایتی درباره جایگاه حضرت فاطمه (س) خاطرنشان کرد: قدر و ارزش این بانوی بزرگ، همانند قدر لیله‌القدر است. حضرت امام حسن عسگری (ع) فرمودند: ما حجت خدا بر مردم هستیم و مادرم حضرت فاطمه حجت خداوند بر ما.


وی ادامه داد: در روز محشر تمام نسبت‌ها از بین خواهد رفت و انسان از پدر، مادر، فرزند و همسر گریزان است و هول عظیمی در جریان است و بهترین حالت برای مردم زمانی است که بتواند بر روی صحرای عرصات بر پاهای خود بایستند که در این حالت ندا می آید که بندگان سرهای خود را به زیر بیندازید که حضرت فاطمه (ع) وارد می‌شود. در آن زمان ایشان از خداوند متعال درخواست می کنند تا ارزش خود را به انسان آشکار کند که خداوند می فرماید: ای فاطمه به میان آدمیان برو و هر کس که در جهان هستی به تو ارادت داشت، بدون حساب با خود به بهشت ببر و هنگامی که این برگزیدگان نیز می خواهند وارد بهشت شوند باز هم توقف می‌کنند و تقاضا دارند تا ارزش آنان نیز آشکار شود که خداوند می فرمایند شما نیز به میان مردم بروید و هرکس به خاطر حضرت زهرا(س) شما را مورد لطف قرار دادن با خود به بهشت ببرید.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب