توفیق انقلاب اسلامی در فراهمسازی فرصتهای برابر آموزشی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفهای، ابراهیم صالحیعمران در مراسم گرامیداشت چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی که امروز در ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: اصلیترین تغییری که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در کشور رخ داد و خود منشأ تحولات اجتماعی و سیاسی بسیاری شد، ساخت سرمایه انسانی بود.
وی با بیان اینکه در بدو پیروزی انقلاب اسلامی تنها 180 هزار دانشجو در کشور داشتیم که فقط 29 درصدشان خانم بودند، افزود: سال 57 با کمبود محسوس نیروی متخصص در حوزههای کشاورزی، صنعت، پزشکی و غیره مواجه بودیم و بسیاری از متخصصان را از کشورهای دیگر میآوردیم و توان ساخت نیروی انسانی را نداشتیم ولی امروز به برکت نظام جمهوری اسلامی چهار میلیون دانشجو در تعداد زیادی مراکز آموزش عالی تحصیل میکنند و فرصتهای برابر آموزشی فراهم شده است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور تصریح کرد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، نیروهای متخصص و دانشگاهها در تهران تجمیع شده بودند و تعداد دانشآموختگان در استانها بهاندازه انگشتان دست بود که در سالهای ابتدایی استقرار نظام جمهوری اسلامی پدیده سهمیهبندی مناطق در پذیرش دانشجو شکل گرفت و امکان تحصیل برابر برای تمام جوانان فراهم شد.
صالحیعمران افزود: از سوی دیگر امروز به رشد تعداد دانشجویان خانم و افزایش حضور بانوان در عرصههای مختلف اجتماعی و سیاسی دستیافتهایم و اکنون بیش از 60 درصد دانشجویان ایرانی، خانم هستند.
وی با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفهای نیز در زمان انقلاب اسلامی شکلگرفته و دارای نقش کلیدی در ساخت نیروی انسانی است، گفت: کشور ما دارای سرمایه انسانی خوبی است که باید از آن بهخوبی استفاده شود.
همچنین در این مراسم، حجتالاسلام بنیان جوادی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فنی و حرفهای در سخنانی با بیان اینکه انقلاب اسلامی در مسیر حرکت فاطمی شکلگرفته است، عنوان کرد: پدیده انقلاب اسلامی حتی برای ما که مدعی حفظ آن هستیم در حجاب معاصرت است و قدر این نعمت بزرگ را نمیدانیم.
وی افزود: امروز به برکت پیروزی انقلاب اسلامی هشتمین قدرت نظامی، دهمین قدرت سیاسی و هجدهمین قدرت اقتصادی دنیا هستیم، ولی بزرگترین کار امام راحل (ره) این بود که انقلاب در درون ما شکل گرفت.
حجتالاسلام بنیان جوادی عنوان کرد: حق آمدنی و باطل رفتنی است و ما میراثدار امانتی هستیم که از امام (ره) و شهدای انقلاب اسلامی به ما رسیده و باید آنرا به فرزندان خود بدهیم.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فنی و حرفهای افزود: راه امام خمینی (ره) ابعاد مختلفی داشت و باید به تمام آرمانهای ایشان از جمله عدالت اجتماعی، استکبارستیزی، عفاف و غیره توجه کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در این راه نباید به داشتههایمان مغرور و از نداشته ها مأیوس شویم و باید بدانیم راه ماندگاری ما، توکل به خداوند و قدم برداشتن در مسیر حق است.
انتهای پیام/4118/ 4122/
انتهای پیام/