نسخه رهایی از وضعیت کنونی کشور بازگشت جوانان به رئوس مدیریتی است
به گزارش خبرنگار حوزه جوانان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، نشست بررسی دستاوردها، چالشها و چشمانداز آینده حوزه جوانان به منظور بازخوانی ۴۰ سال حضور جوانان پس از پیروزی انقلاب با حضور معاون جوانان وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.
محمدمهدی تندگویان در این نشست گفت: حوزه جوانان چند بحث کلی دارد که باید به آن توجه کرد؛ بحث اصلی این است که وقتی موضوع جوانان مطرح میشود با یک لایه از جمعیت روبهرو هستیم که نمیتوان تنها بگوییم وزارت ورزش و جوانان متولی آن است .
معاون حوزه جوانان وزارت ورزش و جوانان افزود: در حوزه جوانان با ۳۳ دستگاه روبهرو هستیم که هر کدام شرح وظایفی در خصوص جوانان دارند.
وی ادامه داد: با توجه به جایگاه ما که تنها یک معاونت در دل یک وزارتخانه هستیم،کار سخت میشود و ما نمیتوانیم در این مقام به سایر دستگاهها امر و نهی کنیم.
تندگویان ادامه داد: انقلاب اسلامی، انقلاب جوانان بود و در همه مراحل جوانان بودند که شکنجه و زندانی شدند و با روند روبهرشد انقلاب آن را به پیروزی برسانند.
معاون حوزه جوانان وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: در مرحله اول جوانان در همه عرصهها ورود پیدا کردند و جنگ را هم با حضور جوانان پیش بردیم.
وی افزود: از دوره بعد از جنگ، از جوانان دور ماندیم و این گروه مورد توجه قرار نگرفتند. بعد از جنگ جوانان آماده ورود به حوزه بازار بودند و از آنجا که مسئولان درگیر بازسازی کشور بودند به جوانان توجه نشد.
تندگویان با اشاره به اینکه با مدلی از بیتوجهی به جوانان پس از این مرحله روبهرو هستیم و واگذاری امور به جوانان صورت نگرفت، ادامه داد: این موضوع تبدیل به مطالبه عمومی شد و ناامیدی صورت گرفت، زیرا قولهایی دادیم که به آن عمل نشد و همین امر منجر به تغییر نگرش جوانان شد.
وی خاطرنشان کرد: حوزه جوانان در این مرحله بلاتکلیف بود و سازمان ملی جوانان شکل گرفت اما با این وجود پا نگرفت؛ در تغییر و تحولات دولتی سازمان ملی جوانان نتوانست پا بگیرد و برخوردهای مختلفی با آن شد.
این مسئول حوزه جوانان ادامه داد: با این وجود توجه به حضور جوانان شکل گرفته است هر چند جامع و کامل نیست. در واقع خود ما در دورهای بودیم که هیچ توجهی به جوانان نشد و این تغییر رویکرد هر چند کوچک در حال حاضر مشهود است.
وی افزود: توجه به حضور جوانان در برخی از وزارتخانه شکل گرفته است و با توجه به وجود آمدن تجارت الکترونیک، اپلیکیشنهای خاص همه مرهون حضور جوانان است.
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در ادامه افزود: در سطح عالی کشور بیش از یکهزار جوان در استانداریها و مراکز مختلف مشغول فعالیت هستند و چند سالی است امید به حضور جوانان در کارهای مدیریتی افزایش داشته است.
وی با تأکید بر اینکه باید حضور جوانان در جامعه پررنگتر شود، ادامه داد: اگر بخواهیم کشور را از وضعیت کنونی خارج کنیم تنها راهش بازگشت جوانان به رئوس مدیریتی است. یک راه حل برای نجات ایران وجود دارد و آن هم بازگشت جوانان به کار است.
تندگویان در ادامه افزود: به جای آنکه گروه مشورتی جوانان داشته باشیم باید گروه مشاور کهنسال و با تجربه در ادارات وجود داشته باشد. در واقع باید گفت بازگشت مدیران جوان در همه ابعاد تنها راه توسعه کشور به حساب میآید.
وی با اشاره به رونمایی از شبکه بازار جوانان در ایام دهه فجر خبر داد و افزود: این شبکه به صورت پایلوت در لرستان انجام شد و اگر به صورت ملی دربیاید تحول بزرگ در خصوص کسب و کار جوانان به وقوع می پیوندد.
انتهای پیام/4087/
انتهای پیام/