پیشرفت چین باعث شکوفایی هنگکنگ میشود
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاههای جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از «تایمز هایر اجوکیشن»، با وجود اینکه رشد شگفتانگیز دانشگاههای چین در رتبهبندیهای جهانی به نفع همسایههایش نبوده است، اما هنگکنگ از این فرصت منحصربهفرد، بهترین استفاده را کرده است.
به گفته سرپرستان دانشگاههای هنگکنگ، مزایای همسایگی با چین بیشتر از معایب آن است. درواقع یکی از مزایای همسایگی با پرجمعیتترین کشور جهان، جذب دانشگاهیان از سراسر جهان است.
محیط کاری مشابه به اروپا، ساختار مؤسساتی به سبک انگلستان، درک گسترده از زبان انگلیسی و وجود 200 مؤسسه آموزشی برتر، باعث شده است که هنگکنگ تبدیل به مرکزی برای همکاریهای شرق و غرب شود.
فاصله هنگکنگ با بزرگترین و بهترین مراکز فناوری و مالی چین بهاندازه یک سفر کوتاه با قطار است؛ دانشگاههای هنگکنگ به همکاریهای تحقیقاتی، سرمایهگذاری صنعتی و منبع بیپایانی از دانشجویان بینالمللی دسترسی دارد.
ایان هالیدی، سرپرست دانشگاه هنگکنگ گفت: بسیاری از دانشگاهها آرزوی موقعیت ما را میکنند. دانشجویان از سراسر جهان میدانند که چین، بخشی از آینده بشریت و آینده آنها خواهد بود.
مؤسسات آموزش عالی هنگکنگ در سه سال اخیر پیشرفت چشمگیری در رتبهبندیهای «تایمز هایر اجوکیشن» داشتهاند. در سال 2017، پنج دانشگاه در فهرست 200 مؤسسه آموزش عالی برتر جهان، متعلق به هنگکنگ بوده است.
به گفته «هالیدی»، یک استراتژی برای توسعه و رشد منطقه خلیج بزرگ در نظر گرفته شده است که شامل گوانگژو، شنزن، هنگکنگ، ماکائو و هفت شهر دیگر در اطراف دلتای رود مروارید میشود. دانشگاه هنگکنگ بهعنوان یکی از برترین مؤسسات آموزش عالی جهان، میتواند توجه جهانیان را به خلیج بزرگ جلب کند؛ درست مانند کاری که دانشگاه استنفورد برای «سیلیکونولی» میکند.
این منطقه بستری از کارآفرینی و نوآوری با تولید ناخالص داخلی 1.5 تریلیون دلار است و فرصتهای تجاری بسیاری را در اختیار جامعه قرار میدهد.
انتهای پیام/4021/خ
انتهای پیام/