کاراته و دشواریهای سال قبل از المپیک
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، این روزها کاراته شرایط دشواری دارد و با وجود این دشواریها باید برای مسابقات معتبر آماده شود. فدراسیون کاراته باید 11 اعزام به مسابقات بینالمللی داشته باشد که هفت مسابقه شامل رقابتهای لیگ برتر است و تنها نفرات رنکینگ 100 و کمتر از آن میتوانند شرکت کنند. همچنین چهار رقابت سری آ که شرکت در آن برای همگان آزاد است. به این ترتیب کاراته باید با وجود کمبودهای اقتصادی برای کسب سهمیه المپیک در تمام این مسابقات تلاش کند.
در حال حاضر بهجز مسابقات پاریس، فدراسیون کاراته باید به فکر اعزام نفرات برتر به مسابقات لیگ برتر دوبی باشد که در 26 بهمن برگزار میشود. از طرف دیگر رقابتهای مراکش، مسابقات توکیو و رقابتهای چین از دیگر مسابقاتی است که پیشِ روی کاراته است و هزینههای سفر نیز چنان است که اگر کاراتهکاها در نیمه شهریور عازم توکیو شوند و آنگاه برای مسابقات چین به این کشور سفر کنند، بهصرفهتر است تا اینکه به ایران بازگردند و دوباره برای 31 شهریور به چین سفر کنند.
یکی از مسئولان فدراسیون کاراته درباره شرایط رقبای تیم ملی گفت: ژاپنیها اردویی یکماهه را با تیم ملی ترکیه داشتند. علاوه بر این، المپیکی شدن کاراته سبب شده که توجهی دوچندان به کاراته شود و وقتی یک کاراتهکای ژاپنی آماده مسابقه میشود، آنها از چهار طرف زمین با دوربین، اقدام به فیلمبرداری میکنند تا شرایط کیفی و کمی نفرات خود را بهتر ارزیابی کنند. این در حالی است که ما بهخاطرِ شرایط مالی نمیتوانیم حتی سرپرست بههمراه تیم اعزام کنیم. ما هر اندازه برای آینده برنامهریزی کنیم و چشماندازهای دوردست را مورد توجه قرار دهیم، تا وقتیکه بهخاطرِ شرایط اقتصادی نتوانیم تیمها را به سفر بفرستیم و آنها کسب امتیاز کنند، چنین برنامههایی هیچ فایدهای نخواهد داشت. ضمن اینکه علاوه بر شرایط کیفی نفرات، لازم است که شرایط مربیان خود را نیز افزایش دهیم. زیرا نمیتوان با دانش 10 سال قبل نتیجه گرفت.
به این ترتیب کاراته سالی پرکار را پیشِ رو خواهد داشت. سالی که البته با مشکلات اقتصادی نیز همراه شده است و با وجود تمام دشواریها، کاراتهکاها باید برای حضور در المپیک آماده شوند.
انتهای پیام/4051/پ
انتهای پیام/