از نبود فشنگ تا پخش آهنگ/ بحران در شیلکهای خالی تیراندازی
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، رشته تیراندازی در ادوار المپیک همیشه بیشترین سهم مدال المپیک را به خود اختصاص داده است، اما وضعیت این رشته در ایران این روزها چنگی به دل نمیزند، البته نداشتن فشنگ و مهمات از دیرباز مشکل لاینفک تیراندازان ایران بوده و است و قطع به یقین خواهد بود، اما لغو اردوهای تیم ملی تیراندازی به صورت حتم امری است که تیراندازی ایران را بیشتر از همیشه تحت تأثیر قرار میدهد.
قبل از بازیهای آسیایی تیم ملی تیراندازی قرار بود به اردوی هانوفر در آلمان اعزام شود. اردویی که برای آمادگی ملیپوشان همیشه مهم بوده و میتوان گفت در روزهایی که آنها فشنگ ندارند و تمرین خشک انجام میدهند حداقل این اردو میتواند کمک بهسزایی در آمادگی تیم ملی تیراندازان باشد. اما این اردو درست قبل از بازیهای آسیایی لغو شد و نتیجه آن هم عملکرد بسیار ضعیف تیراندازان بود.
در اوایل اسفند رقابتهای جهانی که به نوعی فرصتی برای کسب سهمیه گزینشی المپیک توکیو هم است به میزبانی هند برگزار میشود. قرار بود ملیپوشان قبل از این مسابقات به اردوی در هانوفر آلمان بروند تا حداقل در کنار فشنگهای خالی چند روزی در آلمان تمرین کنند و به آمادگی برسند. اردوی تیم ملی از آذر ماه آغاز و در این مدت ملیپوشان با فشنگ خالی و صدای آهنگ تمرین میکردند.
مذاکرات فدراسیوننشینان برای حضور در آلمان چند روزی ادامه داشت و در نهایت با اعلام دبیر فدراسیون تیراندازی این اردو لغو شد.
لغو اردوی هانوفر به طور حتم تأثیرات منفی بر عملکرد ملیپوشان خواهد داشت چرا که نمونه این اتفاق هم قبل از بازیهای آسیایی شاهد بودیم. همانطور که گفته شد نبود مهمات و فشنگ از دیرباز مشکل اصلی ملیپوشان تیراندازی بوده اما حداقل در دوره گذشته اردوی هانوفر آلمان با هر شرایطی برگزار میشد، اما حالا این دومین مرتبه است که در مسابقات مهم و حساس اردوی تیراندازان به هانوفر لغو میشود.
نبود فشنگ و مهمات، تمریتات خشک، لغو اردوی برون مرزی همگی مشکلاتی هستند که این روزها تیراندازان با آنها دست و پنجه نرم میکنند، البته در کنار آن نبود بیمه و نداشتن حقوق هم مزید بر همه مشکلات است. در دوره ریاست مهدی هاشمی به هر ملیپوشی که در اردوی تیم ملی حضور داشتند روزی معادل 10 هزار تومان حقوق بدهند. با آمدن دادگر این رقم به 25 هزار تومان افزایش پیدا کرد، اما تنها چند ماه مانده به بازیهای آسیایی به ملیپوشان حقوق پرداخت کردند و بعد از آن دیگر تیراندازان رنگ پول را ندیدند.
به طور حتم این شرایط در سال منتهی به المپیک به هیچ عنوان قابل قبول نیست و اگر این روند ادامه پیدا کند در المپیک توکیو نباید انتظار زیادی از تیراندازان داشته باشیم. در المپیک ریو پنج تیرانداز سهمیه المپیک را به دست آوردند اما با وجود شرایطی که در تیراندازی حاکم است بوی بهبود اوضاع نمیشنویم و باید روز به روز شاهد افت تیراندازان ایران باشیم.
انتهای پیام/4051/4057/
انتهای پیام/