دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

مقایسه آماری کی‌روش و برانکو

برای آنکه بهتر بتوانیم درخصوص کارلوس کی‌روش و برانکو ایوانکوویچ قضاوت کنیم نتایج این دو مربی را در زمان هدایت تیم ملی فوتبال مقایسه می‌کنیم.
کد خبر : 353478

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، در یک سال گذشته شاهد اختلافات کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم پرسپولیس بوده‌ایم. این دو مربی مصاحبه‌هایی علیه همدیگر داشته‌اند که در این میان کی‌روش بیشتر به برانکو تاخته است و سرمربی پرسپولیس تلاش کرده تا در اغلب موارد پاسخی به موارد مطروحه سرمربی پرتغالی ندهد.


نگاهی آماری به مدت زمانی که کی‌روش و برانکو سرمربی تیم ملی بوده‌اند می‌اندازیم و عملکرد این دو مربی را با یکدیگر مقایسه می‌کنیم. در ابتدا به این موضوع اشاره می‌کنیم گه برانکو سه سال و نیم سرمربی ایران بود و کی‌روش هشت سال است که سکان هدایت تیم ملی را در اختیار دارد.


در راه رسیدن به جام جهانی کی‌روش دو بار موفق شد تیم ملی ایران را به مهم‌ترین آوردگاه فوتبالی جهان ببرد که در مرتبه صعود به سختی رقم خورد اما در بار دم ایران صعودی بی‌دردسر داشت. برانکو در تنها فرصتی که داشت پیش از آخرین بازی برابر ژاپن صعود ایران را حتمی کرده بود.


تیم برانکو در جام جهانی آلمان یک امتیاز گرفت و دو گل به حریفان زد ولی تیم کی‌روش در اولین حضور این مربی پرتغالی یک امتیاز گرفت و تنها یک گل به‌ثمر رساند.


در جام ملت‌های آسیا برانکو توانست ایران را به‌عنوانِ سومی برساند. کی‌روش موفق به صعود به نیمه‌نهایی در مرتبه اول نشد و باید ببینم در جام ملت‌های امسال چه نتیجه‌ای رقم می‌خورد.


تیم ملی در زمان هدایت برانکو بر ژاپن و کره‌جنوبی غلبه کرد اما تیم کی‌روش تنها بر کره‌جنوبی به‌عنوان رقیبی بزرگ غلبه کرده و باخت به عراق هم در کارنامه این مربی دیده می‌شود.


فوتبال ایران در رنکینگ فدراسیون جهانی فوتبال رتبه 15 جهان را با برانکو تجربه کرد در حالی با کی‌روش بهترین رده تا امروز 24 بوده است.در زمان سرمربیگری برانکو در تیم ملی این مرد کروات با مصطفی دنیزلی سرمربی پاس و محمدحسین ضیایی سرمربی صبا به تعامل لازم نرسید اما کی‌روش با کرانچار، برانکو، مایلی‌کهن، اسدی، جلالی، ترابیان، قلعه‌نویی، علی کریمی، رسانه‌ها و چندین نفر دیگر دچار مشکل شده و اخیراً از سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان هم گلایه دارد.


در زمان برانکو تیم ملی در زمین شماره آزادی تمرین می‌کرد، اما در زمان کی‌روش فدراسیون دارای مرکز ملی فوتبال است که تمامی امکانات موردنیاز را به ملی‌پوشان ارائه می‌کند. جالب است کی‌روش هزینه خشکشویی‌اش را هم از جیب ملت ایران می‌گیرد.


در جام ملت‌های آسیا در سال 2004 علی بداوی و رحمان رضایی در بازی با عمان درون زمین با هم درگیر شدند که از سوی برانکو دو بازی تیم ملی را از دست دادند. در دیدار با پرتغال در جام جهانی هم علی کریمی به ساک پزشکی پس از تعویض ضربه زد که در بازی بعدی روی نیمکت هم قرار نگرفت. مهدی رحمتی، هادی عقیلی و محمدرضا خلعتبری به‌خاطرِ بی‌انضباطی برای همیشه از سوی کی‌روش کنار گذاشته شدند، ولی سردار آزمون با وجود خداحافظی با ممانعت کی‌روش بار دیگر به تیم ملی بازگشت.


در کادرفنی کی‌روش 18 مربی دیده می‌شود که 9 عضو خارجی هستند در شرایطی که در زمان برانکو تنها سه مربی خارجی در کادر فنی تیم ملی وجود داشت. 


کارلوس کی‌روش اولویت حضور در تیم ملی را به لژیونرها داد و باعث شده تا بازیکنان تیم ملی در باشگاه‌های کم‌کیفیت خارجی  بازی کنند ولی برانکو چنین محدودیتی را نداشت و از تیم‌های فولاد خوزستان و صبا هفت بازیکن در ترکیب تیم ملی حضور داشتند. 


انتهای پیام/4051/4048/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب