20 دستگاه اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی رشت افزوده شد
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از شهرداری رشت، علی بهارمست در هفتاد و دومین جلسه صحن علنی شورای شهر رشت گزارشی از اقدامات خود در دوران سرپرستی شهرداری رشت ارائه کرد.
وی در این جلسه اظهار کرد: بسیاری از شهرداریها در کشور با بحران مالی مواجه بوده و مشکلات مالی تنها مختص شهرداری رشت نیست و شرایط درآمدی اکثر شهرداریهای کشور به نحوی شده که برای پرداخت حقوق کارکنان خود نیز با مشکل مواجه هستند.
سرپرست شهرداری رشت با انتقاد از حذف آیتمهای عوارض ماده ۱۱ گفت: متاسفانه حذف آیتمهای عوارض ماده ۱۱ مشکل زیادی را برای درآمد شهرداری ایجاد کرده است.
بهارمست با اشاره به اینکه ماده ۱۱ در ماههای پایانی سال موجب افزایش درآمد شهرداری میشود، گفت: حذف عوارض این ماده ۳۰ کد درآمدی شهرداری را تحتالشعاع قرار میدهد و این موضوعی بسیار نگرانکننده است و در حال حاضر منطقه یک شهرداری رشت با ابلاغ این دستورالعمل از ۴۰ میلیارد تومان درآمد خود محروم میشود.
سرپرست شهرداری رشت با اشاره به بودجه سال آینده شهرداری رشت توضیح داد: همکاران شهرداری زمان بسیار زیادی برای تدوین بودجه سال آینده شهرداری مطالعه کردهاند و تمام تلاش ما این است امسال بودجهای مبتنی بر واقعیت تدوین شود.
بهارمست با اشاره به اینکه بودجه شهرداری در سال ۹۲، حدود ۱۹۳ میلیارد تومان بود، عنوان کرد: ۱۶۴ میلیارد تومان از این بودجه تصویب شده معادل ۸۵ درصد بودجه، تحقق یافت.
وی ادامه داد: در سال ۹۳ بودجه شهرداری ۲۴۵ میلیارد تومان بسته شد که حدود ۲۱۸ میلیارد تومان معادل ۸۹ درصد محقق شد.
سرپرست شهرداری رشت در ادامه با اشاره به اینکه بودجه شهرداری در سال ۹۴ از ۲۴۵ میلیارد تومان به ۶۰۰ میلیارد تومان رسید، اذعان کرد: مشکلات مالی شهرداری از جایی شروع شد که بودجه مصوب شده مبتنی بر درآمد واقعی نبود و براساس آن بودجه، هزینهها ایجاد شد و در مدت چند سال بدهی شهرداری به بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان رسید.
بهارمست بیان کرد: درحالی که ۳۰۰ میلیارد تومان از ۶۰۰ میلیارد تومان بودجه سال ۹۴ شهرداری محقق شده بود، بودجه سال ۹۵ معادل ۸۵۰ میلیارد تومان نوشته شد و در سال گذشته نیز بودجه ۹۰۰ میلیارد تومانی بسته شد و امسال نیز ۳۱ درصد از بودجه ۹۹۰ میلیارد تومانی شهرداری محقق شده است.
وی با اشاره به اینکه بودجه محقق نشده در سالهای اخیر شهرداری موجب افزایش پروژههای نیمهتمام شده است، گفت: قطعاً تکمیل پروژههای نیمهتمام در اولویت شهرداری است و تمام تلاش ما این است در بودجه سال آینده شهرداری انقباض را لحاظ کنیم.
سرپرست شهرداری رشت خاطرنشان کرد: بسیاری از شهرهای همتراز با رشت نظیر اراک و کرمان بودجهای معادل ۴۵۰ میلیارد تومان دارند ولی امسال بودجه شهرداری رشت ۹۹۰ میلیارد تومان بسته شده است.
بهارمست با اشاره به اینکه همواره پرداخت حقوق کارگران حجمی، دغدغه شهرداری و اعضای محترم شورای اسلامی بوده است، بیان کرد: با تمام مشکلات ناشی از کاهش درآمد شهرداری تلاش کردیم تا حقوق پرسنل در فاصله زمانی ۲۰ تا ۲۵ روزه پرداخت شود.
وی با بیان اینکه حقوق همه کارگران فضای سبز مناطق پرداخت شده است، افزود: حقوق ماه جاری پاکبانان شهرداری در دو منطقه پرداخت شده و تلاش میکنیم تا پایان هفته حقوق پاکبانان سایر مناطق شهرداری نیز پرداخت شود.
وی با اشاره به اجرای پروژههای عمرانی شهرداری رشت اظهار کرد: از ابتدای مرداد تاکنون ۹۱ میلیارد تومان پروژههای عمرانی و سرمایهگذاری در شهرداری رشت منعقد شده که از این مقدار ۴۸ میلیارد تومان متعلق به قرارداد پروژههای عمرانی و ۲۹ میلیارد تومان مربوط به پروژههای سرمایهگذاری است.
سرپرست شهرداری رشت همچنین عنوان کرد: ۲۰ دستگاه اتوبوس نیز به مبلغ ۱۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان خریداری شده و به ناوگان اتوبوسرانی رشت افزوده شد.
بهارمست با اشاره به اینکه قراردادهایی نیز در حوزه محیط زیست منعقد شده است، خاطرنشان کرد: تعدادی از پروژههای شهرداری نیز در فرآیند مناقصه و انتخاب پیمانکار قرار دارد.
وی با اشاره به تمهیدات شهرداری برای بارش احتمالی برف در پایان هفته اظهار کرد: در دستورالعمل عملیات زمستانی سه سطح A،B،C برای مقابله با بارش برف در نظر گرفته شده است و در سطح A تنها از ماشینآلات و خودروهای شهرداری استفاده خواهد شد و در صورت بارش بیشتر در سطوح بعدی از ظرفیت ناوگان بخش خصوصی نیز استفاده خواهد شد.
سرپرست شهرداری رشت با اشاره به اینکه جلسات ستاد بحران به صورت مستمر و مانور ماشینآلات ستاد مدیریت بحران شهرداری رشت نیز به منظور آمادگی کامل برای مواجه با بحران برگزار شده است، خاطرنشان کرد: تمام هدف ما این است تا بارش برف به خاطرهای شیرین برای شهروندان تبدیل شده و شهروندان از این نعمت الهی لذت ببرند.
انتهای پیام/4103/
انتهای پیام/