رسانه ملی فضا را برای تبلیغ آموزشگاههای آموزشی باز گذاشته است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابطعمومی دادستانی کل کشور، نشست ساماندهی نحوه فعالیت آموزشگاههای مربوط به کنکور با حضور نمایندگان آموزشوپرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس سازمان سنجش و مدیرکل بازرگانی رسانه ملی در دادستانی برگزار شد.
بر اساس این گزارش، محمدجواد حشمتی در این جلسه با بیان اینکه وضعیت نابسامان آموزشگاهها باید بررسی شود، تصریح کرد: آییننامه مفصلی از سال 1380 توسط شورای عالی آموزشی تصویب شده و راهکارهای قانونی خوبی پیش بینی شده است و در مرکز و استان تکلیف و نظارت بر این آموزشگاهها را مشخص کردهاند.
معاون دادستان کل کشور با طرح این پرسش که آموزشوپرورش چقدر بر این آموزشگاهها نظارت دارد؟ گفت: ما بر اساس قانون موظفیم با تخلفات آموزشگاهها برخورد کنیم؛ متأسفانه صدا و سیما به این آموزشگاهها پهنه وسیع فعالیت داده است و در شبکههای مختلف فعال هستند و بسیاری از آنها چهره و برند شدهاند در حالی که باید نظام مند عمل کنند.
وی ادامه داد: خیلی از متولیان امور گلایه مند هستند و از مداخلات این مراکز در بحث آموزش و متون درسی صحبت میشود؛ از سویی میبینیم در یک فضای رسانهای عمومی و ملی برای آنها فرصت فراهم میشود تا تبلیغ کنند و به راحتی این کار را انجام میدهند؛ البته بعضی از این آموزشگاهها تلاش میکنند و ما مخالف این نیستیم، اما باید توجه شود که این خدمات نیاز به نظارت تأثیرگذار دارد.
حشمتی با طرح این پرسش که چقدر مبانی این فعالیتها با مبانی قانون حاکمیت مطابقت دارد؟ بیان کرد: این موضوع مهمی است که باید به آن پرداخته شود؛ تعهد به مردم و تکالیف قانونی اقتضاء میکند تا به این مسئله ورود کنیم و با شگردها و فریبکاریها مقابله و بستری برای ساماندهی فراهم شود تا اختلالی در امور آموزشی کشور وارد نگردد.
معاون دادستان کل کشور تصریح کرد: البته کسی مخالف فعالیت اقتصادی قشرهای مختلف نیست؛ چرا که این بخشها اشتغال و درآمدزایی دارند و در این تردیدی وجود ندارد که بسیاری از این آموزشگاهها رشد کرده و بزرگ شدهاند و باید این موضوع نیز دیده شود؛ اما هدف این است که برخی از این تخلفاتی که صورت میگیرد باید حل و رفع شود و اشکالات این عرصه ساماندهی شود؛ ما باید قواعد و مقررات را اجرا کنیم و در این بین تکالیف آموزش و پرورش خیلی سنگین است، چرا که ضرورت دارد اولاً مراکز بدون مجوز شناسایی شود و وزارت آموزش و پرورش لیست این مراکز را به دادستانی بدهد تا ما اقدامات لازم را انجام دهیم.
وی با بیان اینکه در بحث نظارت، مصوبات و تکلیف صریح و روشن است، تأکید کرد: لازم است مسئولین قبل از پایان سال این مراکز را ساماندهی کنند و ظرف ده روز آینده جلسه دیگری باید در این باره ترتیب داده شود لذا از شرکت کنندگان در این جلسه میخواهم تقسیم کار درست انجام بدهند و هر دستگاه به وظایف خود عمل کند تا مشکلات این حوزه برطرف شود؛ همچنین لازم است در جلسه بعدی صنف یا انجمن صنفی را نیز دعوت کنیم.
معاون دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: صدا و سیما حتماً مجوز فعالیت شرکتها را بررسی کند و آموزش و پرورش نیز نظارت کافی داشته باشد؛ متأسفانه در این عرصه نظارت کافی صورت نمیگیرد و آموزشگاهها هر طور که بخواهند فعالیت میکنند و تنها هدف آنها درآمدزایی بیشتر است.
انتهای پیام/4110/
انتهای پیام/