دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
کارشناس ژیمناستیک:

سیاست‌های غلط فدراسیون عامل مهاجرت ژیمناست‌هاست

کارشناس ژیمناستیک گفت: فدراسیون با سیاست‌های غلطی که داشته موجب شده تا ژیمناست‌های مستعد از ایران مهاجرت کنند.
کد خبر : 352481
37322_orig.jpg

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، بحث مهاجرت ملی‌پوشان ژیمناستیک ایران به کشورهای دیگر یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های این روزهای این ورزش پایه است. هادی خَناری‌نژاد که مدال آسیایی بر گردن آویخته است قصد دارد به خیل ژیمناست‌هایی اضافه شود که جلای وطن کرده و ترجیح داده‌اند تا در کشور دیگری ورزش ژیمناستیک را دنبال کنند. محمد رمضان‌پور، امین ارباب، علی عزیزی، نیما مزیدی و آرمان بختیاری ژیمناست‌هایی هستند که از ایران رفته‌اند.


اسماعیل خرسنددل درخصوص اینکه علت مهاجرت ژیمناست‌های ایران چیست، گفت: این موضوع به سیاست‌های غلط فدراسیون ژیمناستیک برمی‌گردد که باعث دلزدگی ورزشکاران کشورمان می‌شود. خناری‌نژاد موفق شده در میادین بین‌المللی صاحب مدال شود ولی فدراسیون اهمیتی برای آن قائل نشد و حال که با آسیب‌دیدگی مواجه شده و کمی از مسابقات فاصله گرفته توجهی به زحمات او نمی‌شود و از تجربیاتی که دارد استفاده‌‌ای نمی‌کنند.


وی افزود: علی عزیزی که آخرین ژیمناست مهاجر ما بوده است، زحمات زیادی کشید تا به تیم ملی برسد اما بدون دلیل موجهی از فهرست نهایی خارج شد و به‌ نظرم طرح‌های خانم زهرا اینچه‌درگاهی رئیس فدراسیون ژیمناستیک، مانع پیشرفت ژیمناست‌های کشورمان شده است.


کارشناس ژیمناستیک خاطرنشان کرد: محمد آذرپی که برادر شهید است و چندین سال سرمربی تیم ملی بود، وقتی بی‌توجهی را حس کرد، ترجیح داد تا از مربیگری تیم ملی کنار بکشد و مسئولیت به خیرخواه سپرده شد. ما بسیاری از باتجربه‌ها و کاربلدها را در کنار گود می‌بینیم و این برای رشته‌ای که جزء ورزش‌های پایه است، اصلاً مناسب نیست.


وی تأکید کرد: شاهد این هستیم افرادی که هیچ کار مهمی در ورزش ژیمناستیک انجام نداده‌اند و زحمتی نکشیده‌اند، سکّان کار را در دست گرفته‌اند و برای همین ژیمناست‌های مستعد ما پس از دریافت دعوت‌نامه از کشورهای صاحب سبک، ترجیح می‌دهند تا از ایران مهاجرت کنند. در بسیاری از کشورها ژیمناستیک به‌عنوانِ یک رشته ورزشی پایه مورد توجه زیادی قرار می‌گیرد.


خرسنددل خاطرنشان کرد: رشته ورزشی ژیمناستیک مثل ورزش‌های توپی نیست که به امکانات زیادی نیاز نداشته باشد. این ورزش به امکانات سخت‌افزاری که از ایمنی بالایی برخوردار باشند نیاز دارد. در مسیر قهرمانی باید از وسایل سخت‌افزاری روز دنیا استفاده شود ولی شاهد هستیم که ملی‌پوشان ژیمناستیک ایران از وسایل فرسوده‌ای استفاده می‌کنند که میزان آسیب‌دیدگی آنها را بالا می‌برد. ژیمناستیک نیاز به همدلی و وفاق دارد تا بتواند از مشکلاتی که دارد، رها شود و اگر به ژیمناست‌های مستعد توجه نشود، آنها با دریافت اولین دعوت‌نامه معتبر ترجیح می‌دهند از ایران بروند.


انتهای پیام/4051/4048/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب