دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 دی 1397 - 15:08
در ۹ ماه نخست امسال محقق شد؛

اجرای هزار و 900 طرح اشتغال توسط مددجویان کمیته امداد گیلان

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گیلان گفت: یک‌هزار و 900 طرح اشتغال در 9 ماه نخست سال جاری توسط مددجویان زیر پوشش کمیته امداد گیلان اجرا شد.
کد خبر : 352208
اشتغال1.jpg

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از سایت خبری کمیته امداد استان گیلان، حبیب‌الله رضادوست با بیان اینکه توانمندسازی مددجویان از برنامه‌های اصلی این نهاد است، گفت: توانمندسازی اقتصادی مددجویان با اولویت ایجاد شغل پایدار از طریق پرداخت تسهیلات ارزان به آنان انجام می‌شود.


وی با اشاره به اجرای طرح استعدادسنجی اشتغال در کمیته امداد افزود: طرح استعدادسنجی در میان خانوارهای زیر پوشش اجرا می‌شود و بر اساس این طرح افرادی همچون زنان سرپرست خانوار،‌ فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها و یا افرادی که به نحوی توانایی کار داشته باشند، شناسایی و پس از ارائه آموزش‌های مهارتی، تسهیلات اشتغال‌زایی به آنان پرداخت می‌شود.


رضادوست از اجرای یک‌هزار و 900 طرح اشتغال در ۹ ماه نخست سال جاری توسط مددجویان گیلانی خبر داد و گفت: برای اجرای این طرح‌ها ۴۰ میلیارد تومان پرداخت‌ شده است.


معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گیلان با اشاره به اینکه ۶۸۳ مورد از این طرح‌های اشتغال در زمینه‌های کشاورزی، شیلات و دام‌پروری بوده است، تصریح کرد: یک‌هزار و 183 مورد از این طرح‌ها هم در زمینه خدمات و مابقی در بخش صنایع‌دستی و فعالیت‌های صنعتی و معدنی اجرا شده است.


وی با بیان اینکه ارائه آموزش‌های مهارتی به مددجویان مستعد اشتغال‌زایی یکی دیگر از برنامه‌های مهم کمیته امداد برای رسیدن به اشتغال پایدار است، افزود: در ۹ ماه نخست سال جاری یک‌هزار و 703 نفر در قالب آموزش‌های مقدماتی و مهارتی، توسعه و پایدارسازی در دوره‌های آموزشی مراکز جهاد دانشگاهی، مرکز تحقیقات کشاورزی، جهاد کشاورزی و آموزشگاه‌های آزاد و مراکز دولتی فنی و حرفه‌ای شرکت کرده‌اند.


رضادوست خاطرنشان کرد:‌ سازمان فنی‌وحرفه‌ای از جمله سازمان‌هایی است که در امر مهارت‌آموزی مددجویان همکاری تنگاتنگی با کمیته امداد دارد و هدف از برگزاری دوره‌های آموزشی کسب مهارت و آشنایی مددجویان با مشاغل مورد نیاز و استفاده مطلوب از تسهیلات قرض‌الحسنه کمیته امداد است.


معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گیلان به نظارت بر فرآیند اشتغال توسط این نهاد به مدت سه تا پنج سال بعد از اجرای طرح اشاره کرد و افزود: برای نظارت بر فرآیند اشتغال و پایداری طرح‌های اشتغال، کارشناسان فنی بازدیدهای قبل، حین و پس از اجرای طرح‌ها را طبق برنامه‌ریزی منظم انجام می‌دهند.


وی با بیان اینکه از افراد علاقه‌مند برای ورود به حوزه اشتغال‌زایی حمایت‌های خوبی انجام می‌شود، افزود:‌ ارائه آموزش‌های لازم بدون نیاز به پرداخت هزینه و نظارت‌های فنی قبل، حین و بعد از اجرای طرح و دادن تسهیلات ارزان‌قیمت از جمله این اقدامات حمایتی است.


انتهای پیام/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب