ظرفیت دانشگاه هرمزگان در توسعه فناوریهای حوزه دریا
علیاکبر شیخی فینی در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بیان کرد: با توجه به ظرفیتهای منطقهای در حوزه دریا، ظرفیتهای خیلی بالایی در دانشگاه هرمزگان وجود دارد که باید از این گنج به نحو احسن استفاده کرد.
وی ادامه داد: دانشگاه هرمزگان با بهکارگیری ظرفیتهای تخصصی خود و مشارکت در پروژههای مرتبط با فناوریهای دریایی از جمله صنایع دریایی، میتواند پشتوانه علمی و دانشی مناسبی برای طرحهای تحقیقاتی دریایی باشد.
کتابخانههای دانشگاه هرمزگان استاندارد و مجهز است
رئیس دانشگاه هرمزگان در مورد کتابخانههای دانشگاه هرمزگان اظهار کرد: کتابخانههای این دانشگاه استاندارد و مجهز است. دو سالن کتابخانه در دانشگاه وجود دارد که مجموعاً 700 نفر ظرفیت دارد؛ در سالهای اخیر دانشگاههای دولتی سرمایهگذاریهای خوبی در زمینه کتابخانههای دانشگاهی انجام دادهاند که دانشگاه هرمزگان نیز از این دسته دانشگاهها است.
شیخی فینی ادامه داد: با صرف بودجه کافی، اصلاح شیوه مدیریت کتابخانههای دانشگاهها و بهکارگیری کتابداران مجرب، بهراحتی میتوان انجام کارهای پژوهشی را بهطور هدفمند ساماندهی کرد.
برگزاری همایش ملی مشاوره و راهنمایی بهمنماه در دانشگاه هرمزگان
وی در پاسخ به این سؤال که چه همایشی تا پایان سال در برنامه شما وجود دارد؟ عنوان کرد: همایش ملی مشاوره و راهنمایی در حوزه علوم انسانی در بهمنماه در دانشگاه هرمزگان برگزار میشود؛ این همایش به مسائل حوزه روانشناسی و مشاوره مربوط است.
رئیس دانشگاه هرمزگان با اشاره به برنامههای اخیر این دانشگاه بیان کرد: اولین جشنواره «انار گل» در حوزه شعر و ادبیات فارسی با استقبال خوب دانشجویان در دانشگاه هرمزگان برگزار شد که شاعران استان هرمزگان در آن همایش به مسابقه مشاعره پرداختند.
شیخی ادامه داد: کنفرانس مهندسی ساخت و تولید در سطح ملی اخیراً در این دانشگاه برگزار شد؛ با توجه به اینکه استان هرمزگان یک استان صنعتی است، بسیاری از متخصصان و صاحبنظران بخش صنعت اینجا گرد هم جمع شدند و در حوزه ساخت قطعات، با توجه به بحث اقتصاد مقاومتی و فشارهای مربوط به تحریم، مشکلات صنایع را بررسی کردند.
وی تصریح کرد: بسیاری از همایشها نیاز به زیرساختهایی دارد که منوط به بحث بودجه است؛ در واقع رویکرد دانشگاه هرمزگان روبهجلو و پیشرفت است و اگر بخواهیم شتاب بیشتری به این امر بدهیم، نیاز به سرمایهگذاریهای بیشتر، بهویژه در بحث تجاریسازی است.
انتهای پیام/4118/خ
انتهای پیام/