فقط 70 برند خارجی پوشاک در کشور مجوز فروش دارند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان تعزیرات حکومتی، محمدعلی اسفنانی در مصاحبه با رادیو گفتگو درباره برخورد و مقابله با فروشندگان پوشاک قاچاق گفت: کسانی که با برندهای خارجی فاقد ثبت در کشور و نمایندگی اقدام به عرضه کالا به مردم می کند، مورد برخورد قرار خواهند گرفت؛ در کشور فقط مجموعههای دارای مجوز اجازه فعالیت دارند و کالای وارداتی آنها نیز باید دارای شناسه باشد.
وی ادامه داد: از مجموع برندهای موجود در کشور، 70 برند مجوز دارند و مابقی بهصورت غیرقانونی وارد کشور میشود لذا طرح برخورد با آنها صورت میگیرد.
مدیرکل تعزیرات استان تهران در خصوص چرایی فقدان مبارزه صحیح با قاچاق پوشاک گفت: طرحی که شروع کردیم بدین معنا نیست که تنها در سطح عرضه مبارزه صورت میگیرد؛ از طرفی طبق قانون برخورد باید از مبادی ورودی انجام شود و این اقدام در حال حاضر عملیاتی شده است.
اسفنانی افزود: برای ما فرقی نمیکند که قاچاق از چه راهی وارد کشور میشود؛ در برخی موارد این کار را کولبرها انجام میدهند و در برخی مواقع نیز قاچاق از طریق اسکلهها وارد کشور میشود و امیدواریم با اقدامات پیش بینی شده برخورد قاطعی با افراد متخلف صورت گیرد.
در ادامه بهرام شهریاری با اشاره به برخورد قدم به قدم با پوشاک فاقد مجوز وارداتی گفت: مبنا بر این است که فروشگاههایی با متراژ بیش از 400 متر در مجتمعهای شناخته شده تهران که با تابلوی یک برند، پوشاک غیرمجاز را عرضه میکنند در مرحله اول مورد برخورد قرار گیرند.
وی افزود: در مراحل بعدی با تمام افرادی که پوشاک قاچاق وارد میکنند و برچسبهای تولیدی در کشور را روی لباسها درج میکنند، برخورد میشود.
نایب رئیس اتحادیه نساجی و پوشاک ایران تصریح کرد: در زمان آقای نعمتزاده دستورالعملی ابلاغ شد که به برندهای خارجی اجازه فعالیت در کشور داده شد و یکی از بندهای اولیه آن، آوردن گواهی برند است؛ اینکه بهعنوان یک برند خارجی به یک شرکت گواهی داده شود تا نمایندگی رسمی در کشور باشد اقدامی صحیح است و طبیعتاً در این مرحله بسیاری از واردکنندگان برند تقلبی از بین میروند و در طرح جدید نیز همین اقدام صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام/4110/
انتهای پیام/